Radu Banciu, despre șefa DNA, Laura Codruța Kovesi: A infirmat și teoria conform căreia se vopsește pe păr cu sânge de corupt (VIDEO)

Radu Banciu, despre șefa DNA, Laura Codruța Kovesi: A infirmat și teoria conform căreia se vopsește pe păr cu sânge de corupt (VIDEO)
Foto: B1 TV

Radu Banciu a vorbit în ediția de duminică a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre interviul pe care șefa DNA, Laura Codruța Kovesi l-a acordat revistei Elle.

”Procurorul șef anticorupție a făcut mai multe dezvăluiri acestei revistei de femei, demonstrând că nu este una. Nu are acasă soț, nu are copii, așa că îsș vede sigur de treabă”, a spus Banciu.

Acesta a mai subliniat faptul că subiectul privind întâietatea vieții profesionale în fața vieții personale.

”Evident că e o înfrângere. La un moment dat, vezi că, cu cât ai mai multe, vrei mai multe. Indiferent câte reușite ai în viața profesională, evident că Laurei Codruța Kovesi îi lipsește căminul”, a mai zis Radu Banciu.

Acesta a mai spus că șefa DNA este o femeie cu care nu te însori.

”După părerea mea, nu ai de ce să o iei de soție pe Laura Codruța Kovesi”, a afirmat Banciu.

Radu Banciu a adus în discuție și glumele care circulă pe internet cu privire la șefa DNA.

”Nu bea lacrimi de corupt la cafea, ci clasica ceșcuță. A infirmat și teoria conform căreia se vopsește pe păr cu sânge de corupt. Cineva ar fi vrut să îi ofere un mărțișor de 1 martie. Ea nu ar fi vrut să îl primească pentru că nu avea chitanță. Sigur, sunt glumițele de pe internet”, a mai completat Banciu.

”Nu are trei capete, nu are cinci mâini, nu are puteri supranaturale și nu are baghetă magică. Femeile de vârsta matale sunt de obicei cu căruciorul prin parcuri, prin lifturi. Doamna Kovesi nu le are cu crescutul de copii sau alintatul de soț”, a conchis Radu Banciu.

Radu Banciu despre Laura Codruța Kovesi: Nu bea lacrimi de corupt la cafea

Urmăriți B1TV.ro și pe
`