Adela Popescu, dată dispărută. Vedeta a lipsit de la „Vorbește lumea”

Adela Popescu, dată dispărută de telespectatori. Foto: Facebook/Adela Popescu.

Adela Popescu a fost dată dispărută de admiratorii emisiunii „Vorbește lumea”. Prezentatoarea a lipsit luni, 29 noiembrie, de pe platoul showului. Fanii sunt îngrijorați de starea actriței.

Adela Popescu are motive serioase

Shurubel și Bogdan Ciudoiu au fost nevoiți să se descurce fără colega lor. Adela Popescu nu a putut să participe la emisiunea „Vorbește lumea”. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„Adela nu s-a simțit astăzi bine și lipsește. Are scutire medicală ca la școală, știți voi. Așteptăm cu nerăbdare mesajele de încurajare de la voi”, a anunțat Shurubel, luni dimineață, la Pro Tv.

Citește și  Lady Gaga, criticată dur de Patrizia Gucci: „Este o problemă de bun-simț și de respect”

Bogdan Ciudoiu, de asemenea, a susținut ideea că Adela Popescu are o scutire medicală. „Adela are scutire medicală, nu se simte bine. Abia așteptăm să fim în formulă completă”, a remarcat prezentatorul.

Ce se întâmplă în viața Adelei Popescu

Se pare că Adela Popescu a fost doborâtă de o boală. Soția lui Radu Vâlcan nu este obișnuită să renunțe la muncă. Femeia este implicată în mai multe proiecte și are o agendă aglomerată. Vedeta a revenit la ProTv după două luni de la nașterea celui de-al treilea copil.

Citește și Motivul incredibil pentru care Mădălina Pamfile a fost descalificată de la „Bravo, ai stil”

„Uraaaaa! S-a înfăptuit! Băiețelul nostru a venit pe lume sa ne arate ca el face mai mult ca zece fetite. Si face! Ca e minunat, a luat nota 10, are 3,620 kg si s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur sa îl pup, sa îl miros si sa ii povestesc despre năzdravanii de frățiori ce îl așteaptă acasă. Tati a avut si el voie sa ne viziteze 20 de minute cât sa ne bucuram împreuna, ca și de data asta, la nașterea lui, la fel ca a frățiorilor, plouă”, a scris Adela Popescu, acum ceva timp pe Facebook.

Citește și Lovitură neașteptată pentru Antonia. Partenera lui Alex Velea e distrusă

Urmăriți B1TV.ro și pe
`