Radu Oprea: Florin Spătaru, noua propunere a PSD pentru Ministerul Economiei / Sorin Grindeanu, nominalizat pentru Transporturi, va fi și vicepremier (VIDEO)

Radu Oprea: Florin Spătaru, noua propunere a PSD pentru Ministerul Economiei / Sorin Grindeanu, nominalizat pentru Transporturi, va fi și vicepremier (VIDEO)
Captură Video - B1 TV

Florin Spătaru este noua propunere a PSD pentru Ministerul Economiei, în contextul retragerii lui Marius Humelnicu, iar Sorin Grindeanu, care a fost nominalizat pentru Transporturi, va ocupa postul de vicepremier care revine social-democraților, a anunțat senatorul Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al partidului, marți, la capătul Consiliului Politic Național.

Radu Oprea (PSD): Florin Spătaru, propus la Economiei. Sorin Grindeanu, propus vicepremier

„Prima decizie care s-a luat astăzi de către colegii din Consiliul Politic Național, luând act de decizia Marius Humelnicu de a se retrage de la Ministerul Economiei, au votat ca propunerea pentru Ministerul Economiei să fie domnul Florin Spătaru, un director de la Damen Mangalia, cu un CV impresionant. Este absolvent a două facultăți, doctor în economie și, de asemenea, are cursuri la London Business School, la Școala de afaceri din Londra, foarte implicat și care credem că va avea o activitate foarte bună la Ministerul Economiei. Al doilea anunț este cel referitor la stabilirea numelui vicepremierului din partea PSD. Acesta va fi domnul Sorin Grindeanu, care va ocupa și funcția de ministru al Transporturilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al PSD.

Senatorul Marius Humelnicu anunțase anterior că a decis să renunțe la nominalizarea pentru Ministerul Economiei „din motive personale”.

„Am decis să renunţ la nominalizarea pentru funcţia de ministru al Economiei din motive personale şi să continui să sprijin îndeplinirea programului de guvernare din Parlament. Vreau să le mulţumesc colegilor mei din organizaţia PSD Galaţi pentru onoarea de a mă propune în funcţia de ministru al Economiei şi colegilor mei din partid”, afirmase Marius Humelnicu, citat de Agerpres.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)