Radu Banciu, despre cazul deputatului Ion Ochi: Nu există nicio șansă ca vreun om politic să fie basma curată (VIDEO)

Radu Banciu, despre cazul deputatului Ion Ochi: Nu există nicio șansă ca vreun om politic să fie basma curată (VIDEO)
Foto: B1 TV

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre deputatul PSD Ion Ochi, în cazul căruia Direcția Națională Anticorupție a cerut Camerei Deputaților încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive, acesta fiind acuzat de luare de mită și abuz în serviciu în perioada în care a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, în 2011.

”Ion Ochi este suspectat de DNA că în perioada în care a fost vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov ar fi luat o mită de 490.000 de lei, încredințâmd un contract de asfaltare cu dedicație. Nu există nicio șansă ca vreun om politic să fie basma curată. Uite dovada cu acest Ion Ochi. El a furat pe drumul județean 112D Prejmer-Lunca Câlniculul. Deci de acolo a scos el bănuțul”, a spus Radu Banciu.

”Deci, dacă de pe Prejmer-Lunca Câlnicului reușești să furi 490.000 de lei, spuneți-mi și mie care drumeag, care străduță, care fundătură din România, care pasaj, care alee nu putea fi până la urmă subminată în interesul cuiva? Deci dacă Ion Ochi, un nimeni, a furat pe Prejmer-Lunca Câlnicului 490.000 de lei, ce să facă Mitrea cu Bechtelul?”, se întreabă Radu Banciu.

Radu Banciu, despre cazul deputatului Ion Ochi

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`