Ce a spus Adela Popescu despre Cove, în direct, la Pro TV, după plecarea acestuia la Prima TV. Telespectatorii au crezut că nu aud bine

Adela Popescu are sentimente față de Cove? Foto: Adelina Popescu/Facebook.

Adela Popescu și Cove au muncit cot la cot timp de cinci ani, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”. Acum trei luni, prezentatorul a plecat din echipa Pro Tv și a semnat contractul cu Prima Tv.

Adelei Popescu suferă din cauza lui  Gabriel Coveșeanu

Mai multe vedete au decis să plece de la Pro Tv. Oana Cuzino, Florin Călinescu și Gabriel Coveșeanu au părăsit postul. Vezi mai multe poze în galeria foto de AICI.

„Știu că vă surprinde lipsa scumpițelului meu Cove, este absolut normal. Toți îl iubim, îl prețuim și îi vom duce lipsa. Te iubim, Cove! Dar viața merge mai departe, iar prieteniile adevărate nu se destramă, tu știi ce spun”, a spus Adela Popescu în direct, după plecarea lui Cove”, a comentat Adela Popescu pentru okmagazine.

Cove și-a schimbat viața

Gabriel Coveșeanu a devenit prezentatorul emisiunii „Flash Monden”. Showul este difuzat la Prima Tv, postul la care a funcționat înainte de Pro Tv. Vedeta mai are un job în cadrul teatrului.  Se pare că prezentatorul este mulțumit de veniturile pe care le are și nu este lovit de pandemie.

„Am un venit decent, care îmi permite să le ofer copiilor o educație bună. Muncesc mult, aşa a fost dintotdeauna. Însă când îţi faci profesia cu pasiune, nu se mai pune. Pe lângă Flash Monden la Prima TV sunt şi managerul Teatrului Ion Creangă”, a explicat Gabriel Coveșeanu pentru okmagazine.ro. 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`