În noiembrie, domnii se pot răsfăța cu ghete la prețuri mici, de la Marelbo!

În noiembrie, domnii se pot răsfăța cu ghete la prețuri mici, de la Marelbo!

De câțiva ani, luna noiembrie este recunoscută drept luna ofertelor, deoarece magazinele online oferă câteva zile de reduceri semnificative. Marelbo, unul dintre cei mai cunoscuți producători români de încălțăminte și accesorii din piele, oferă promoții toată luna, sub denumirea de Luna Prețurilor Mici. Așa că te încurajăm să profiți de aceste oferte și să îți cumperi tot ce dorești!

Atât pe site, dar și în magazine, vei găsi doar încălțăminte din piele naturală, realizată în România. Sunt modele deosebite, care merită toată atenția ta și care vor rezista foarte mult timp, deoarece sunt realizate din piele naturală și sunt confecționate după tehnici speciale, care prelungesc viața încălțămintei.

Marelbo cuprinde peste 50 de magazine în întreaga țară, în marile orașe, astfel că vei găsi unul unde să mergi și să probezi, dacă îți este mai comod așa. Totuși, te încurajăm să consulți site-ul și să ai încredere în instrucțiunile pentru alegerea mărimii! Tot ce vei comanda ți se va potrivi și vei economisi timp prețios, pe care îl poți petrece în alt mod.

Pentru domni, astăzi recomandăm ghetele din piele naturală. Dacă nu ți-ai cumpărat încă ghete pentru sezonul rece, acum este momentul perfect, deoarece te vei bucura de prețuri excelente pentru încălțăminte de calitate. Poți achiziționa ghetele elegante, ghete casual, ghete ce pot fi purtate la ținute sport și așa mai departe. În cele ce urmează, îți vom prezenta câteva dintre perechile noastre preferate de ghete barbati, pe care le poți purta cu încredere în sezonul rece!

Dacă preferi ghete care să se potrivească unui stil casual și eventual și sport, recomandarea noastră este această pereche: Ghete barbati 4124 maro. Sunt realizate din piele naturală și căptușite cu bemberg. Datorită sistemului de prindere și șireturilor elastice, sunt extrem de ușor de încălțat și de purtat, deoarece pot fi reglate după bunul plac. Talpa este comodă și nu permite alunecarea. Datorită design-ului și cromaticii, aceste ghete oferă personalitate oricărei ținute.

În cazul în care îți dorești ghete clasice, perfecte pentru a fi purtate la ținute casual, indiferent dacă este toamnă sau iarnă, alege cu încredere aceste Ghete barbati 4100 negru. Cu toate că au forma clasică de gheată și ai putea să te gândești că sunt grele și inconfortabile, adevărul este că sunt ușor de purtat, fiind realizate din materiale naturale. Au căptușeală, iar pentru un plus de confort, talpa nu permite alunecarea.

Pentru ținutele elegante, cum sunt ținutele pentru birou sau pentru evenimente, ai nevoie de o pereche de ghete pe măsură, care să aibă un design impecabil. Astfel, îți recomandăm această pereche de Ghete barbati 4121 a maro. Se asortează foarte ușor și sunt extrem de comode. Sunt realizate din piele naturală, iar in interior sunt căptușite cu blană artificială.

Acestea au fost doar câteva dintre ghetele pe care le poți comanda de la Marelbo. Îți recomandăm să vizionezi și celelalte modele de pe site înainte de a lua o decizie!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`