România – Islanda, fără spectatori. CNSU cere înăsprirea măsurilor anti-COVID-19

România - Islanda, fără spectatori. CNSU cere înăsprirea măsurilor anti-COVID-19
Alex Mitriță, celebrare după golul din meciul România - Armenia 1-0, octombrie 2021 / Foto: FRF.ro

Guvernul României ar urma să interzică accesul spectatorilor pe stadioane, din nou, pe fondul valului 4 de COVID. Astăzi, CNSU a anunțat noul pachet de restricții, care ar urma să intre în vigoare începând de luni.

Astfel, din 25 octombrie, toate competițiile sportive ar urma să se desfășoare cu tribunele goale, inclusiv partida României cu Islanda, din 11 noiembrie.

Între timp, Mirel Rădoi a anunțat lotul preliminar pentru dubla cu Islanda și Liechtenstein. După campania de calificare, locul i-ar putea fi luat de Victor Pițurcă.

Cum se vor stabili meciurile din barajul pentru CM 22

Dacă România va bate Islanda și Liechtenstein, va acumula 19 puncte și astfel, va merge la barajul pentru CM 2022.

La baraj vor fi 10 formații de pe locurile secunde, din preliminarii, plus cele mai bune două câștigătoare de grupă din Nations League. Cele 12 națiuni vor fi împărțite în două urne. Una dintre va conține capii de serie, cealaltă outsiderii. Pentru a fi cap de serie, România va trebui să acumuleze cât mai multe puncte în ultimele două partide.

Șansele de calificare la barajul pentru CM au crescut semnificativ pentru „tricolori”, după victoria în fața Armeniei.

Cu două etape înainte de finalul campaniei de calificare, Germania este lider, cu 21 de puncte din 24 posibile, urmată de România, cu 13 și Macedonia de Nord, respectiv Armenia, cu câte 12 puncte. Islanda este pe 5, cu 8 puncte.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`