Senatorul PSD-PC Ion Vasile și-a anunțat demisia: Confirm înscrierea în UNPR, din cauza struțocămilei USL

Senatorul PSD-PC Ion Vasile și-a anunțat demisia: Confirm înscrierea în UNPR, din cauza struțocămilei USL
Foto: mediafax.ro

Senatorul Ion Vasile a demisionat, luni, din grupul parlamentar PSD-PC, anunțând că va candida ca independent în acestă sesiune parlamentară, politicianul precizând că a luat această decizie ca urmare a situației „din această struțocămilă care se cheamă USL”, informează Mediafax.

„Doresc să fac un anunț. Revin la statutul meu de independent. În consecință, din această sesiune voi active în cadrul grupului independenților”, a anunțat Vasile în Senat.

„Confirm înscrierea mea în UNPR, care are la bază o apropiere de foştii colegi. Sunt mai mulţi din PSD acolo, că ce este acum nu mai e PSD, dar şi ca urmare a situaţiei din această struţocămilă care se cheamă USL”, a mai spus senatorul.

Referitor la posibilitatea unei candidaturi din partea UNPR la Primăria Buzău sau la CJ Buzău, Ion Vasile a declarat că nu s-a stabilit nimic cu exactitate până la acest moment, însă o asemenea opțiune nu este exclusă.

După ce a condus filial PSD Buzău timp de 20 de ani, iar în 2011 a condus interimar filiala de județ a PC, Ion Vasile a demisionat și s-a înscris pe 2 septembrie în UNPR.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`