Cătălin Scărlătescu le-a pregătit o surpriză de proporții colegilor săi de la Chefi fără limite, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Cei trei chefi se află în Grecia pentru filmările Chefi fără limite, noua emisiune de la Antena 1, iar acolo au parte de tot felul de provocări și experiențe mai puțin obișnuite.
Celebrul bucătar își răsfață colegii de emisiune cu preparate delicioase, iar uneori îi inspiră și pe fanii de pe Instagram, atunci când oferă secretă culinare din Grecia.
Se pare Sorin Bontea și Florin Dumitrescu s-au plâns de faptul că Scărlătescu le gătește doar chiftele. În acest context, bucătarul de la Antena 1 s-a gândit să își surprindă într-un mod amuzant colegii. De această dată nu le-a mai spus că le gătește chiftele, ci boulette de viande. Termenul este traducerea, în franceză, a cuvântului „chiftele”.
„Îmi spun colegii mei că la emisiunea asta le-a făcut numai chiftele, de i-am bătut, i-am nenorocit. Eu zic să schimbăm meniul, nu le mai fac chiftele, o să le fac boulette de viande”, a spus Cătălin Scărlătescu într-un story postat pe Facebook.
View this post on Instagram
În timpul filmărilor, dar și în timpul experienței din spatele camerei, cei trei chefi se bucură de preparate culinare inedite.
Creveți, vinuri grecești, pește și calmari sunt doar câteva dintre preparatele pe care Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu le distribuie zilnic în mediul online. Cea mai recentă surpriză pe care Cătălin Scărlătescu a împărtășit-o cu fanii sunt creveții Saganaki în stil grecesc.
„Cei mai buni creveți Saganaki sunt în Grecia”, a scris Cătălin Scărlătescu la fotografia pe care a distribuit-o.
View this post on Instagram