Chef Amalia Bellantoni, țina hoților. Un tâlhar „fantomă” i-a furat 20.000 de euro fostei concurente de la Chefi la cuțite

Chef Amalia Bellantoni, țina hoților. Un tâlhar „fantomă” i-a furat 20.000 de euro fostei concurente de la Chefi la cuțite
Foto: Facebook / Amalia Bellantoni

Chef Amalia Bellantoni a fost ținta hoților, la ferma pe care o deține alături de soțul său, în comun Belgiugatele din județul Călărași. Fostei concurente de la Chefi la cuțite i s-au furat bani, dar și bunuri, în valoare totală de 20.000 de euro.

Vedeta a povestit că hoțul a fost surprinse de camerele de supraveghere și a venit să prăduiască proprietatea familiei Bellantoni îmbrăcat în fantomă.

Chef Amalia Bellantoni, ținta hoților. Hoțul a furat 20.000 de euro

Hoțul ar fi chiar un fost angajat al fermei, ce lucrase acolo înainte ca domeniul să fie achiziționat de familia Bellantoni, după cum a precizat Chef Amalia.

Hoțul ar fi cunoscut bine zona, motiv pentru care inițial ar fi tăiat curentul de la ferma, știind că este supravegheată video, notează Știrile Kanal D.

Tâlharul a venit apoi la ferma vedetei deghizat în fantomă și pe lângă bani și bunuri ar fi furat și mai multe haine ale Amaliei Bellantoni.

Fosta concurentă de la Chefi la Cuțite a identificat hoțul

Amalia Bellantoni a precizat că a identificat persoana care i-a spart casa și care i-a furat bunuri în valoare de 20.000 de euro. Ea a anunțat că ar fi vorba despre o persoană care a lucrat la ferma respectivă, înaintea ca familia de sicilieni să o achiziționeze.

Este o persoană care a lucrat la această fermă înainte ca noi să fim proprietari, știe toate dedesubturile (…) Pe lângă ce era acolo mi-au furat și hăinuțe din colecția mea vestimentară, le-am găsit pe pagina de Facebook a fiicei acestui individ”, a spus Amalia Bellantoni, potrivit sursei citate mai sus.

Amalia Bellantoni a fost concurentă la Chefi la cuțite în 2019, făcând parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:09 - Bărbat transportat la spital după ce a căzut într-un canal tehnologic din București
20:45 - Ludovic Orban: Nu fac parte dintre aceia care să jelească scoaterea din cursă a Dianei Șoșoacă. Este principala goarnă a propagandei rusești și face servicii regimului criminal Putin (VIDEO)
20:23 - Biroul Electoral Central a respins candidatura Dianei Șoșoacă pentru prezidențiale / Eurodeputata depusese un nou dosar după decizia Curții Constituționale
20:05 - Cristina Neagu este oficial cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor. Victorie dramatică pentru CSM în Polivalentă
19:45 - Mircea Geoană: Pentru asta m-am întors în politică, pentru a aduce o schimbare adevărată în țara mea și în țara noastră
19:38 - Alexandru Muraru: Mihai Tudose demonstrează că nu înțelege nici legislația, nici principiile democratice. Esența jocului PSD este să cenzureze candidații incomozi prin metode putiniste
19:19 - Mașină lovită de tren în județul Buzău. Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită grav
18:55 - Augustin Zegrean, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Habar n-am ce a încălcat, știu doar că și la BEC sunt cinci judecători de la Curtea Supremă, care au spus că poate să candideze (VIDEO)
18:30 - „360 de grade”, cu Alina Bădic. Persoanele care au un potențial foarte mare în aceste zile (VIDEO)
18:05 - Nicușor Dan: Eu acest zvon l-am auzit de două-trei luni, că Diana Șoșoacă nu o să candideze