Florin Roman: Cei care au dat jos Guvernul să găsească soluțiile cele mai bune și să îl instaleze. Dacian Cioloș este foarte priceput doar în a demola, nu în a construi

Florin Roman: Cei care au dat jos Guvernul să găsească soluțiile cele mai bune și să îl instaleze. Dacian Cioloș este foarte priceput doar în a demola, nu în a construi
Foto: Facebook @ Florin Roman

Deputatul Florin Roman, vicepreședinte PNL, a declarat că partidele care au demis Guvernul Cîțu prin moțiune de cenzură trebuie să găsească soluțiile optime pentru a instala un nou cabinet cu funcții pline la Palatul Victoria.

Florin Roman (PNL): Dacian Cioloș, principalul vinovat de căderea Guvernului de dreapta

„Linia (PNL) e cea anunţată de preşedintele partidului. L-am anunţat pe premierul desemnat că va trebui să-şi finalizeze negocierile cu cei cu care a generat o majoritate de 281 de parlamentari, cu cei de la AUR şi de la PSD. Practic, ăsta e singurul lucru care stă în picioare – o majoritate de 281 de parlamentari care au dărâmat un Guvern. Şi, acum, cei care l-au dat jos trebuie să găsească cele mai bune soluţii să şi îl instaleze”, a declarat liberalul, marți, la Parlament, potrivit Agerpres.

Florin Roman spune că Dacian Cioloș, președintele USR și totodată premierul desemnat pentru a forma un nou Guvern, este priceput doar să demoleze, nu și să construiască.

„Domnul Cioloş a fost principalul vinovat de căderea Guvernului de dreapta. (…) A fost uşor să dărâme, acum trebuie să şi construiască. Mi-e greu să cred că, după ce a dărâmat Guvernul de dreapta, după ce a fost susţinut de PNL pentru portofoliul Agriculturii, pentru portofoliul de comisar european, pentru portofoliul de prim-ministru în acel Guvern tehnocrat, iar domnul Cioloş ne-a răspuns cu dărâmarea Guvernului, mi-e greu să cred că putem construi cu cineva care ştie doar să demoleze. Iar domnul Cioloş este foarte priceput doar în a demola, nu în a construi”, a adăugat deputatul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`