Călin Popescu Tăriceanu: Știu de multă vreme că Alina Gorghiu își dorește să ajungă și ea ceva. Ministru dacă s-ar putea (VIDEO)

Călin Popescu Tăriceanu: Știu de multă vreme că Alina Gorghiu își dorește să ajungă și ea ceva. Ministru dacă s-ar putea (VIDEO)
Foto: B1 TV

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu i-a răspuns, luni, copreședintelui PNL Alina Gorghiu, care l-a acuzat pe Facebook că i-a oferit funcţii pentru a pleca din PNL.

Tăriceanu a negat afirmațiile liberalei, susținând că „Alina Gorghiu își dorește să ajungă și ea ceva”.

”Știu de multă vreme că Alina Gorghiu își dorește să ajunga și ea ceva. Ministru dacă s-ar putea. Nici măcar fostul președinte al partidului, Antonescu, care era mult mai permisiv decât mine, nu a fost dispus să o nominalizeze pe Alina Gorghiu pentru o funcție ministerială. Așa că, vă dați seama, eu cu atât mai puțin aș fi dispus să îi fac o asemenea propunere. Credc ă aceste idei fac parte din planul ei de carieră, din ceea ce visează probabil destul de des, dar nu a fost cazul în ceea ce mă privește să îi fac o asemenea propunere”, a spus Tăriceanu.

Alina Gorghiu a scris luni pe Facebook  că președintele Senatului i-a propus, anul trecut, ”funcţii ministeriale, în schimbul plecării din PNL”.

Călin Popescu Tăriceanu, despre Alina Gorghiu

Urmăriți B1TV.ro și pe
`