Klaus Iohannis: Avem aproape 15.000 de cazuri de coronavirus și peste 330 de decese astăzi. Este o catastrofă (VIDEO)

Klaus Iohannis: Avem aproape 15.000 de cazuri de coronavirus și peste 330 de decese astăzi. Este o catastrofă (VIDEO)
Foto: Hepta.ro / Abaca Press / Utrecht Robin/ABACAEVENIMENT

România a înregistrat miercuri aproape 15.000 de cazuri de infecție cu SARS-CoV-2 și peste 330 de decese asociate virusului, a precizat președintele Klaus Iohannis, care se află în Slovenia pentru reuniunea informală a Consiliului European și pentru Summitul UE – Balcanii de Vest.

Aproape 15.000 de cazuri de coronavirus și peste 330 de decese la nivel național, potrivit președintelui Klaus Iohannis

„Să fim sinceri cu noi, cineva trebuie să guverneze țara, cineva trebuie să formeze Guvernul, și Guvernul se formează cu o majoritate parlamentară, așa că am considerat că este nevoie de câteva zile până când acest entuziasm nemotivat creat de căderea Guvernului se stinge un pic, lumea ajunge să își pună problema, `bun, acum ce urmează`, și să începem discuții așezate, serioase, mature, fiindcă, altfel, problemele vor deveni din ce în ce mai complicate. Sunt foarte îngrijorat, recunosc, am primit datele de astăzi despre pandemie, avem aproape 15.000 de cazuri. Din păcate, avem peste 330 de decese astăzi, este o catastrofă”, a declarat Președintele României.

În ziua precedentă, marți, la nivel național a fost stabilit un nou record de cazuri noi, fiind depistate peste 15.000 de îmbolnăviri într-un interval de 24 de ore.

În Capitală, rata de infectare se apropie de 11, conform celor mai recente date.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`