Primele imagini cu Secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, după incendiul de vineri dimineața în care au murit 9 persoane (FOTO)

Primele imagini cu Secția ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, după incendiul de vineri dimineața în care au murit 9 persoane (FOTO)
Foto: INQUAM / Daniel Stoenciu

Incendiul de vineri dimineața, din secția de ATI a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța a condus la moartea a 9 persoane, ce erau internate. În total, în secția de terapie intensivă se aflau 10 persoane.

113 pacienți erau internați în Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța unde a izbucnit un incendiu puternic vineri dimineață, dintre care 10 în secția de Terapie Intensivă, anunță Ministerul Sănătății.

Toți pacienții vor fi transferați la Spitalul Județean De Urgență Constanța, la Spitalul de Pneumoftiziologie și un spital mobil ISU.

Celula de criză, activată în MAI

Guvernul a anunțat că premierul a fost informat despre incendiu și continuă să țină legătura cu reprezentanții MAI, Ministerul Sănătății și cei ai prefecturii Constanța. În acest moment, este activată o celula de criză la MAI pentru a coordona intervenția și a se asigura că sunt evacuați pacienții și că sunt locuri pentru ei în alte spitale.

Premierul Florin Cîțu i-a solicitat secretarului de stat Raed Arafat să meargă la fața locului pentru a se asigura că operațiunile de acolo se desfășoară fără probleme, mai transmite Guvernul.

Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța

Un incendiu a izbucnit vineri dimineața la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Pacienții au fost evacuați și transferați la alte spitale din oraș. La fața locului au intervenit echipaje de la SAJ și SMURD Constanța, dar și din județele limitrofe precum Ilfov și Călărași.

Focul s-a manifestat la secția de Terapie Intensivă. A fost activat și Planul Alb.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional!

Foto: imagini amator
Foto: Imagini amator
Urmăriți B1TV.ro și pe
`