Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța: Existau toate avizele necesare, toate autorizațiile, dar s-a întâmplat un necaz (VIDEO)

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța: Existau toate avizele necesare, toate autorizațiile, dar s-a întâmplat un necaz (VIDEO)
Sursa Foto: IGSU

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța a oferi primele declarații după tragedia de vineri dimineața. Pentru moment nu este cunoscută data oficială a izbucnirii incendiului din secția ATI, dar managerul unității medicale susține că toate actele erau în regulă, evitând inclusiv toate autorizațiile și avizele necesare.

Existau toate avizele necesare, toate autorizațiile, dar s-a întâmplat un necaz. O să vedem de la ce (…) Toate actele sunt în regulă, toate defecțiunile care au fost constate s-au remediat, nu era nimic în neregulă.

La ATI erau 10 paturi și 10 ar fi trebuit să fie. Aveam toate autorizațiile necesare”, a declarat managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, în timpul unor declarații de presă susținute în fața unității medicale.

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase spune că toate avizele erau în regulă

Aceasta a ținut să precizeze încă de la începutul declarațiilor că nu se simte bine și că îi este rău, iar ulterior aceasta a ținut să mai precizeze încă o dată acest lucru, specificând că „îmi este rău, ce vreți să mor aici?!”, în timp ce oferea detalii cu privire la situația unității medicale, la avize și la secția de ATI.

Cadrul tehnic PSI s-a ocupat de acestea și au fost toate remediate. Era personal prezent în ATI la acel moment (…) Rețeaua a fost verificată, nu era supradimensionată. Din câte știu nu exista nimic în priză, în afară de aparatură”, a mai precizat managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, Stela Halichidis.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

În timpul declarațiilor de presă, șeful ISU Constanța a reamintit faptul că în luna februarie la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța au fost găsite mai multe nereguli, iar la acel moment au fost aplicat și sancțiuni. 

În incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța au murit 9 persoane, toți pacienți după cum au orecizat autoritățile. 113 persoane erau internate în unitate medicale, 10 dintre ele în ATI. Din primele informații, 50 de persoane au fost relocate la alte unități medicale din județ.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`