Victor Ciutacu, atac dur la adresa Alinei Gorghiu: Am contribuit la zămislirea unui monstru. Ai ajuns, un monument de arivism, de ipocrizie și de obrăznicie

Victor Ciutacu, atac dur la adresa Alinei Gorghiu: Am contribuit la zămislirea unui monstru. Ai ajuns, un monument de arivism, de ipocrizie și de obrăznicie

Atac dur la adresa Alinei Gorghiu din partea unui jurnalist apropiat al acesteia. Realizatorul tv, Victor Ciutacu, o critică pe Gorgiu pentru atitudinea PNL-ului faţă de aleşii cu probleme penale şi susţine că astfel, la un moment dat, va ajunge în vizorul DNA, informează  B1 TV.

Jurnalistul Victor Ciutacu a lansat pe blogul personal un atac dur la adresa Alinei Gorghiu şi susţine că aceasta s-a schimbat total din momentul în care a ajuns copreşedinte PNL.

”Mă uit la tine, mă frec la ochi și nu-mi vine să cred ceea ce văd. Proastă mână am la oameni. Te-am susținut, deschis, transparent, asumat. Păreai altfel, tinerică, spălățică, istețică. Prost am fost! Am contribuit, din păcate, la zămislirea unui monstru. Asta ai ajuns, un monument de arivism, de ipocrizie și de obrăznicie, un munte de lipsă de scrupule. Știi bine cum ai ajuns președinte al PNL, sper că nu e nevoie să detaliez. Azi îți execuți, fără milă, colegi de partid în fața cărora acum doi-trei ani de zile erai ca un pudel”, scrie Ciutacu pe blog.

Ciutacu condamnă atitudinea avută de Gorghiu faţă de aleşii cu probleme penale şi susţine că va veni momentul în care şi aceasta va fi ţinta anchetelor DNA. Jurnalistul dă şi câteva exemple de posibile ilegalităţi comise de copreşedintele PNL.

”Nu te mai legitima cu hârtia de la DNA, care susține că n-are în lucru nici o anchetă penală cu tine. Când se va da verde la execuția ta, deontologii care îți suflă-n pene vor fi alimentați cu informații. Și, astfel, lumea va afla și cum ai fost asociată cu Pinalti în firma de energie, și cum a ajuns taică-tău director la Electrica în guvernarea Tăriceanu, și cum ai luat pe cabinetul de avocatură contracte de reprezentare cu Electrica, și cîți bani ai făcut cu AVAS-ul condus de Tase Atanasiu, și cum ai ajuns arbitru la Curtea lu’ Mișu Vlasov. Și multe altele, Alina, pentru că n-ai priceput nimic din ceea ce i se întâmplă Elenei. Iar tot ce faci azi, cu precădere aberațiile juridice pe care le susții și nesocotirea unor libertăți cetățenești fundamentale, va fi folosit mâine, doar că împotriva ta, când tu vei deveni ținta”, se mai arată în textul postat de jurnalist.

Ciutacu îşi încheie la fel de dur postarea. Realizatorul TV susţine că Gorghiu este supranumită Elena Udrea a PNL şi o compară pe aceasta şi cu Elena Ceauşescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`