Satu Mare: Doi tineri au murit, iar un altul a fost grav rănit după ce au intrat cu mașina într-un TIR

Satu Mare: Doi tineri au murit, iar un altul a fost grav rănit după ce au intrat cu mașina într-un TIR

Doi tineri au murit iar altul se află în stare gravă după ce maşina în care se aflau s-a izbit puternic de un un TIR, accidentul petrecându-se din cauza vitezei şi a unei manevre imprudente a şoferului autoturismului, care a depăşit coloana de maşini şi a intrat in coliziune cu autotrenul care circula regulamentar.

Medicii care l-au preluat pe rănit sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire pentru că acesta se află în comă profundă.

O echipă de descarcerare a ajuns la locul accidentului pentru a-i scoate pe tineri din fiarele contorsionate ale mașinii.

Șoferul tirului, implicat în accident, a spus cã mașina în care se aflau tinerii circula cu vitezã foarte mare.

Atât polițiștii, cât și martorii spun cã impactul a fost inevitabil.

Din primele cercetãri rezultã faptul cã accidentul a avut loc pe fondul vitezei excesive. Conducãtorul autoturismului Audi a pierdut controlul autoturismului, a pãtruns pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu un autotren.
 
În urma impactului, tânãrul care se afla pe scaunul din dreapta a murit pe loc. A doua victimă a murit la spital iar cea de-a treia se afla în comă profundă iar medicii sunt rezervaț în privința șanselor sale de supraviețuire.

Accident grav în Satu Mare

Embed: " />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`