PSD vrea să desființeze funcția de președinte de onoare, creată pentru Ion Iliescu

PSD vrea să desființeze funcția de președinte de onoare, creată pentru Ion Iliescu

Doi lideri din teritoriu propun modificarea satutului, în sensul în care funcţia de preşedinte onorific al PSD, deţinută de Ion Iliescu, să fie desfiinţată, potrivit unor surse din PSD.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, le-a spus celor peste 1.000 de social-democraţi să respingă comunismul. „Există două propuneri venite de la doi lideri din teritoriu pentru scoaterea artcolului 141 din statut. Propunerile vor intra în dezbatere marţi şi vor fi tranşate la Comitetul Executiv Naţional care va precede Congresului partidului”, au declarat surse din interiorul partidului, scrie Adevarul.

„Îl putem acuza pe Victor Ponta, dar vă reamintesc de primul tur. Pot fi acuzat şi eu, poate fi acuzat oricine. Ar fi o abordare superficială. Întrebarea e: de ce câştigăm orice competiţie politică, dar pierdem alegerile finale. Nu e un raspuns care se regaseşte în ultima campanie electorală. Ţine de o problema cronică în partidul nostru. Care a existat inainte de noi. PSD trebuie sa respingă comunismul”, a fost explicaţia lui Liviu Dragnea pentru pirderea alegerilor prezidenţiale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`