Daniel Constantin, mesaj pentru PSD: Puteți conta pe noi. PC e un partener loial în alianța de guvernare

Daniel Constantin, mesaj pentru PSD: Puteți conta pe noi. PC e un partener loial în alianța de guvernare

Preşedintele PC, Daniel Constantin a declarat, sâmbătă, la ședința Consiliul Naţional al PSD, că a vrut să vină în faţa colegilor din PSD pentru ”a-i asigura că PC este un partid serios, şi loial în alianţa de guvernare”.

”Aţi demonstrat cu ocazia acestui Consiliu Naţional că acest partid are capacitatea de a renaşte, de a se regenera şi aţi demonstrat că vă respectaţi trecutul şi priviţi spre viitor”, le-a transmis Daniel Constantin delegaţilor din Consiliul Naţional al PSD (..) Am vrut să vin în faţa dumneavoastră cu un obiectiv foarte clar, să vă asigur că PC este un partid serios, şi loial în alianţa de guvernare”, a spus Constantin.

Potrivit preşedintelui conservator, actuala coaliţie aflată la guvernare are ”vocaţia şi datoria de a duce mai departe proiecte importante pentru români, precum modificarea Constituţiei, noul Cod electoral, finanţarea partidelor.

”Puteţi conta pe noi, Partidul Conservator, că suntem alături de voi, cel mai mare partid din România, în îndeplinirea acestor proiecte”, a adăugat el.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`