Fostul primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, și Daniel Capră, a doua oară la DNA pentru confruntare

Fostul primar al Ploieștiului, Iulian Bădescu, și Daniel Capră, a doua oară la DNA pentru confruntare

Fostul primar din Ploieşti Iulian Bădescu a fost adus vineri, la DNA pentru a fi confruntat cu denunţătorul său, Dan Capră, finanțatorul FC Petrolul Ploiești, notează Agerpres.

O primă confruntare între Iulian Bădescu și Daniel Capră a fost programată să aibă loc în urmă cu o săptămână, dar, după ce aceștia au fost aduși la DNA, confruntarea s-a amânat. Avocatul lui Bădescu, William Brînză, a spus că apărarea nu a studiat dosarul.

În prezent, primarul Iulian Bădescu se află în arest preventiv. Acesta şi-a dat demisia din funcţia de primar al Ploieştiului şi din funcţiile deţinute în PSD, renunţând şi la calitatea de membru al acestei formaţiuni politice.

El este acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave având ca rezultat obţinerea pentru altul a unui folos necuvenit (2 acte materiale).

Acţionarii Petrolul Ploieşti, Daniel şi Nicolae Capră, şi directorul general al clubului, Marius Bucuroiu, se află în arest preventiv, ei fiind acuzați de constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani cu un prejudiciu de 15 milioane de euro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`