Piaţa de maşini premium va creşte cu 15% anul acesta. Prognoza Auto Schunn: Integrarea economică româno-germană, șanse excelente

Piaţa de maşini premium va creşte cu 15% anul acesta. Prognoza Auto Schunn: Integrarea economică româno-germană, șanse excelente
Foto: promotor.ro

Piaţa de automobile premium va creşte cu 15% anul acesta, conform prognozei reprezentanţilor Auto Schunn, unul dintre principalii dealeri de Mercedes-Benz din România. Clienţii vor profita din ce în ce mai mult de integrarea europeană.

Omul de afaceri Jurgen Schunn, investitorul din spatele reţelei de dealership-uri Auto Schunn, se aşteaptă anul acesta la o revenire a pieţei auto din România si mizează pe o creştere de circa 15%.

„Creşterile în piaţa auto le estimăm la un nivel atrăgător, piaţa totală apreciem că poate  înregistra o creştere de aproximativ 15%, venind să recupereze trendurile negative ale anilor precedenţi. Ritmul economic înregistrat este favorabil creşterii pieţei românesti, fapt ce atrage cu sine nevoia de transport a diferitelor mărfuri precum şi a persoanelor totodată, scrie Promotor.

Autovehiculele premium vor urma aceeaşi rată de creştere a vânzărilor, dar  se aşteaptă şi continuarea investiţiilor companiilor germane din industria auto în România.

„Integrarea economică româno-germană are şanse excelente, vezi recenta vizita a Preşedintelul României la Berlin si deschiderea Germaniei faţă de România în ceea ce priveşte planul politic, investiţional. Germania ocupă un loc de cinste în ceea ce priveşte investiţiile de capital în diferite domenii ale economiei româneşti, inclusiv producătorul Daimler este prezent în zona Sebeş unde încă din anul precedent a inaugurat noi spaţii de producţie pentru cutii de viteze destinate autovehiculelor MB”, consideră Jurgen Schunn.

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie