Schimbul de replici între Gorghiu și Ponta pe tema alocației continuă. Liderul PNL: Le-a majorat doar pe Twitter

Schimbul de replici între Gorghiu și Ponta pe tema alocației continuă. Liderul PNL: Le-a majorat doar pe Twitter

Copreședintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut premierului Victor Ponta majorarea alocațiilor pentru copii „și în viața reală”.

Declarațiile Alinei Gorghiu vin în contextul unui schimb de replici cu premierul Victor Ponta pe tema majorării alocațiilor, după ce liderul PNL a „mărit”, într-o declarație, alocația pentru copii.

Victor Ponta i-a atras atenția copreședintelui PNL, de aici iscându-se un schimb de replici dur.

Joi, Alina Gorghiu a postat pe pagina de Facebook fluturașul unei alocații în cuantum de 42 de lei, pentru a dovedi că alocația a rămas neschimbată, în pofida declarațiilor premierului privind majorarea acestora.

 ”Parcă se reia întreaga campanie de minciuni din campania electorală din noiembrie, 2014, atunci era vorba de pensii, acum de alocaţii. Vreau să le spun tuturor, şi să înţeleagă toţi pesediştii, de la Ponta în jos, faptul că în România, alocaţia pentru copii nu a mai fost actualizată de şapte ani de zile şi se situează sub media europeană, care este la 100 de euro”, a precizat Alina Gorghiu, citată de Mediafax.

 ”Cei 42 de lei alocaţi copiilor din România înseamnă mai puţin de zece euro. Ponta spunea că nu există alocaţie sub 84 de lei. Nu mai vreau să fac demonstraţii, dar mă obligă premierul”, a declarat Alina Gorghiu, arătând un fluturaş cu alocaţia în cuantum de 42 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`