Rovana Plumb, către Gorghiu: Cinism înseamnă să ștergi cu buretele răul făcut de PDL

Rovana Plumb, către Gorghiu: Cinism înseamnă să ștergi cu buretele răul făcut de PDL

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, i-a răspuns copreședintelui PNL Alina Gorghiu pe tema privind alocațiile pentru copii.

Aceasta a declarat, prin intermediul unui comunicat de presă, că „o atitudine cinică au oamenii care s-au aliat cu cei care au tăiat salarii și pensii”, referindu-se la PDL.
„Doamna Gorghiu a sustinut ca majorarea alocatiilor pentru copiii din familiile defavorizate este cinism. Ii spun doamnei Gorghiu ca o atitudine cinica au cei care s-au aliat cu oamenii care au taiat salarii, indemnizatiile pentru cresterea copiilor si au redus sprijinul pentru categoriile defavorizate. Majorarea alocatiilor pentru copiii din familiile defavorizate a fost un act de dreptate sociala, nu de cinism. Ii reamintesc doamnei Gorghiu ca impreuna am inceput sa promovam politici de dreptate sociala si sa reparam dezastrul facut de cei care astazi sunt partenerii politici ai defunctului PNL. Cinism inseamna sa stergi cu buretele raul facut de PDL. Daca domnia-sa a uitat aceste lucruri este problema dansei, dar este inadmisibil sa jigneasca o guvernare care a incercat sa faca bine romanilor, o guvernare din care si liberalii, vechii liberali au facut parte”, se arată în comunicatul semnat de Plumb.

Anterior, Alina Gorghiu a declarat, referindu-se la intenţia PNL de a majora alocaţia copiilor, că un copil primește 46 de lei alocație.

 ”Avem un proiect care spune că indemnizația pentru copii, care este de 46 de lei, adică de 10 euro, ar fi trebuit mărită, conform unui proiect, nici nu are importanță ca e al liberalilor, la 200 de lei”, spune Gorghiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`