Vreme deosebit de rece în toată ţara. Vezi prognoza meteo

Vreme deosebit de rece în toată ţara. Vezi prognoza meteo
Foto: romaniainternational.com

Meteorologii nu au veşti bune pentru săptămâna care a început. Deşi vremea a fost însorită în weekend, valorile termice vor scădea în continuare, maximele fiind cuprinse luni între -4 şi 4 grade, iar minimele între -15 şi -5 grade , potrivit unei informări ANM.

Luni, cerul va fi temporar noros şi va ninge local la munte şi pe arii restrânse în celelalte zone, îndeosebi în nord-est, centru şi sud-vest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări locale, cu viteze mai mari la munte şi în regiunile estice.

“În prima parte a săptămânii care urmează, vremea se va răci accentuat, devenind geroasă în cursul nopţilor si al dimineţilor în nordul, nord-estul şi centrul ţării, precum şi în zonele deluroase din celelalte regiuni”, informează ANM.

Nici bucureştenii nu vor avea parte de o vreme mai bună în prima zi a săptămânii, cînd temperaturile vor scădea mult, maximele fiind de 2…3 grade, iar valorile minime de -8…-7 grade. Cerul va fi temporar noros şi vor fi condiţii ca trecător să ningă slab, iar vântul va sufla moderat.

Vreme rece în toată țara

PROGNOZA METEO PENTRU 8 ŞI 9 MARTIE

În ţară

Marți, vremea se va menţine deosebit de rece pentru această perioadă din an, local geroasă noaptea, îndeosebi în jumătatea de nord a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în prima parte a zilei în est şi sud-est, precum şi la munte, unde pe arii restrânse va mai ninge slab, iar vântul va continua să prezinte intensificări. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -5 şi 3 grade, iar cele minime se vor situa între -12 şi -4 grade, mai scăzute în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă, mai ales în vest şi centru.

Miercuri, vremea se va menţine rece pentru aceast dată, pe arii restrânse geroasă dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sud-est, unde pe arii restrânse va ninge, iar vântul va mai prezenta intensificări. Temperatura aerului, în creştere uşoară, va avea valori maxime cuprinse între -2 şi 6 grade şi minime între -12 şi -2 grade, mai scăzute în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, izolat va fi ceaţă.

În Bucureşti

Marți, vremea se va menţine deosebit de rece. Cerul va fi temporar noros, favorabil trecător ninsorii slabe, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificări ziua. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă în jur de -8 grade.

Miercuri, vremea se va menţine rece. Cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -5 grade.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)