BPN al PSD a aprobat candidatura Rovanei Plumb la Consiliul Național

BPN al PSD a aprobat candidatura Rovanei Plumb la Consiliul Național

Biroul Permanent Național al PSD a aprobat luni dosarul de candidatură al Rovanei Plumb la funcția de președinte al Consiliului Național, care se va reuni pe 20 și 21 martie, a anunțat la finalul ședinței BPN președintele partidului, Victor Ponta.

„A fost aprobat programul Consiliului Național — vineri și sâmbătă, dosarul de candidatură al doamnei Rovana Plumb pentru funcția de președinte al CN și atelierele de dezbateri pe fiecare dintre temele care formează obiectul de interes al Consiliului Național”, a precizat Ponta, într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.

Membrii BPN au fost informați, pe de altă parte, despre stadiul colaborării în ceea ce privește legile electorale. „După cum știți, cele referitoare la alegerile locale — proiectul s-a finalizat. De asemenea, se află în fază avansată și proiectul privind alegerea Parlamentului și finanțarea partidelor. Acum comisia este condusă de deputatul PNL Mihai Voicu, dar deciziile s-au luat cu majoritatea de două treimi prevăzute în regulament. Și, din punctul de vedere al PSD, pot intra în dezbaterile plenului cât mai curând, în așa fel încât, până la finalul sesiunii parlamentare, să avem adoptate legile electorale ca să poată fi aplicate în 2016 la alegerile locale și parlamentare”, a detaliat premierul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`