Un consilier local al PSD din județul Satu Mare a fost prins cu cocaină. A fost deschis un dosar penal

Un consilier local al PSD din județul Satu Mare a fost prins cu cocaină. A fost deschis un dosar penal
Foto: Poliția Română / Facebook

Un consilier local PSD din localitatea Negrești Oaș, județul Satu Mare a fost prins de polițiști, în timpul unui control, cu un plic în care se presupune că ar fi cocaină, potrivit PresaSM.

Descoperirea au făcut-o polițiștii din orașul Negrești-Oaș, județul Satu-Mare în timpul unei razii în trafic.

Mașina în care se afla consilierul PSD din Negrești Oaș a fost oprită în trafic de polițiști, iar în urma verificărilor aceștia au descoperit asupra consilierului care se afla pe locul din dreapta un plic cu un praf alb în care polițiștii au presupus că este cocaină. Ulterior, șoferul mașinii a fost depistat pozitiv la cocaină.

De asemenea, în calitatea de pasager se afla un consilier local din Negrești-Oaș, asupra căruia s-a găsit un plic de culoare albă, despre care se presupune că ar fi cocaină.

Substanța urmează să fie expertizată, iar cercetările sunt continuate de către Serviciul de Combaterea a Crimei Organizate Satu Mare, au anunțat polițiștii din Satu Mare.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influența unor substanțe interzise, respectiv deținere de droguri.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră