Medicul Emilian Imbri, despre scandalul certificatelor de vaccinare false: „Pe plan extern nu mai suntem credibili când ieșim din țară cu acele dovezi”

Medicul Emilian Imbri, despre scandalul certificatelor de vaccinare false: Pe plan extern nu mai suntem credibili când ieșim din țară cu acele dovezi
Foto: ASSMB

Medicul Emilian Imbri, managerul Spitalului „Victor Babeș” a comentat joi seară scandalul certificatelor de vaccinare false, date ilegal la Timișoara. Cazurile au fost descoperite după ce mai mulți pacienți s-au prezentat cu forme grave de COVID-19, în ciuda faptului că susțin că au certificate d evaccinare:

“Ceea ce domnul doctor Musta a spus acum nu trebuie să treacă totuși că a spus și lăsat așa. Trebuie obligatoriu verificat pentru că domnul doctor Musta a spus am auzit că și s-ar părea că și că am făcut niște analize și că s-a putut dovedi că persoanele astea nu sunt vaccinate.

Să luați în calcul ce șoc și în ce situație este pusă țara noastră în cazul în care se verifică acest lucru. O dată, pe plan extern nu mai suntem credibili când ieșim din țară cu acele dovezi că ne-am vaccinat. Din punct de vedere profesional și științific. Poate să apară o explicație că și vaccinațiii se îmbolnăvesc”, a spus Emilian Imbri, în emidiunea Dosar de politician, cu Silviu Mănăstire.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`