Prețuri ireale la împinge tava în stațiunea Mamaia. Cât a plătit un turist pe o porție de ficăței

Prețuri ireale la împinge tava în stațiunea Mamaia. Cât a plătit un turist pe o porție de ficăței
Sursă foto: Pixabay

Prețurile de la malul mării sunt din ce în ce mai mari, iar Mamaia este una dintre cele mai scumpe stațiuni de pe litoralul românesc. Mulți români au avut parte de un adevărat șoc când au văzut prețurile pe care le percep hotelierii sau operatorii.

În ceea ce privește prețurile, un bărbat a scos din buzunar pentru o porție de ficăței nu mai puțin de 39 de lei, pentru piure a plătit 18 lei, iar pentru o salată de varză a dat 13 lei. În total, masa turistului a costat 70 de lei, un preț piperat pe litoral, pentru una dintre autoservirile care au rămas deschise în Mamaia Nord, potrivit cancan.ro.

Mulți turiști se plâng de prețurile nejustificat de mari. Dacă luăm în considerare o zi pe litoral, cu cele trei mese aferente, e lesne de înțeles că prețul urcă simțitor pentru buzunarele românilor.

Cât costă cele trei mese zilnice la Mamaia și ce bacșiș sunt obligați turiștii să lase la plecarea din restaurant

Cazare are prețuri de lux, iar mesele nu se lasă nici ele mai prejos.

Spre exemplu, micul dejun costă între 20 și 45 de lei, iar dacă se adaugă și cafeaua, turiștii ajung să plătească chiar și 50 de lei doar pentru masa de dimineața.

Pentru două feluri de mâncare și o băutură suma achitată ajunge la peste 100 de lei, pentru o singură persoană. Nici cina nu este mai ieftină, pentru un fel de mâncare și o băutură, turiștii plătesc tot peste 100 de lei, iar în funcție de restaurant, sumele pot crește.

Mai mult decât atât, în cazul în care doresc să consume și o gustare, clienții mai trebuie să plătească între 20 și 50 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`