Traian Băsescu, la sediul PMP. Secretarul general al partidului: Băsescu este fondatorul sub acoperire al partidului

Traian Băsescu, la sediul PMP. Secretarul general al partidului: Băsescu este fondatorul sub acoperire al partidului

Fostul presedinte Traian Basescu este din nou, joi, la sediul PMP. Traian Basescu s-ar putea implica în alegerile care au loc în weekend în filiale din PMP.

Sâmbătă, 28 februarie, se vor organiza alegeri privind conducerea Consiliilor Executive Județene ale Partidului Mișcarea Populară.

„Avem conferințe județene pentru alegerea consiliului executiv județean în Maramureș, Neamț și Tulcea. Dânsul a venit să ne ureze succes în activitate.
Domnul președinte este inițiatorul și fondatorul sub acoperire al acestui partid. Așa cum se poartă. E partenerul PMP și împreună vom crea această mișcare politică puternică care anul viitor va oferi cel mai competen premier al României”, a declarat Dorel Onaca, secretarul general al PMP.

Traian Băsescu a declarat, la Congresul PMP, că unul dintre motivele pentru care a venit la această manifestare este că a dorit să-şi apere mandatul de preşedinte al ţării.

Fostul şef al statului le-a spus reprezentanţilor PMP că oricât ar fi de prins cu nepoţeii, „este furibundă propaganda de demolare” a ceea ce s-a întâmplat din 2004 până în 2014, adică în timpul mandatelor sale de preşedinte al României.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`