Ion Cristoiu: Klaus Iohannis a trimis Securitatea s-o înhațe pe mama lui Victor Ponta

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis a trimis Securitatea s-o înhațe pe mama lui Victor Ponta

Scena politică din România este în plin scandal. După ce PSD a boicotat, miercuri, numirea lui Hellvig la șefia SRI, astazi, sora premierului Victor Ponta, Alexandra Herțanu, a fost audiată, joi, în calitate de martor la sediul DNA Ploiești, în dosarul privind deturnarea de fonduri europene în care soțul acesteia, cumnatul premierului, Iulian Herțanu, este arestat preventiv pentru 30 de zile.

Conform unor surse citate de B1TV, și mama premierului este așteptată pentru audieri la DNA.

În acest context, Ion Cristoiu scrie pe blogul personal că Iohannis s-a răzbunat pe Ponta pentru că partidul său a refuzat votul lui Hellvig, propunerea sa pentru conducerea Serviciilor.

“Avînd în vedere provocarea, mă așteptam ca Prea Alesul Structurilor din noiembrie 2014 să reacționeze deschizînd gura. N-a făcut-o. Nici nu era nevoie. Instituțiile de forță, cele cu care Traian Băsescu a lovit în dreapta și-n stînga, s-au pus la dispoziția noului Stăpîn, cu cătușe cu tot.

Azi dimineață, sora și mama lui Victor Ponta au fost chemate la DNA în dosarul de la Ploiești.

Așadar, Imperatorul n-a bienvoit să-și coboarea Înalta-i Gură pînă la a polemiza cu Victor Ponta în chestiunea Eduard Hellvig.
A trimis Securitatea s-o înhațe pe mama lui Victor Ponta.”, scrie jurnalistul.

“Codruța Kovesi, ție nu-ți pute?! Sau poate, ca și-n cazul Elenei Udrea, ai făcut-o dinadins ca să pută?”, se întreabă Ion Cristoiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`