Pericol în Bucureşti! Tramvaiul 32, care leagă Rahova de Piaţa Unirii, s-a rupt şi a deraiat!

Pericol în Bucureşti! Tramvaiul 32, care leagă Rahova de Piaţa Unirii, s-a rupt şi a deraiat!

Un episod destul de grav a avut loc, marţi, la amiază, în sectorul 5 din Bucureşti. Un tramvai de pe linia 32 a deraiat în deptul staţiei Petre Ispirescu, pe sensul către Piaţa Unirii.

Potrivit STB, a deraiat un vagon de serviciu fără pasageri. De altfel, pe panoul luminos al acestuia, unde este de obicei afișat numărul tramvaiului și ruta pe care circulă acesta, era afișat „Probe”.

Circulaţia, blocată

În urma acestui incident, Circulația tramvaielor de pe linia 32 spre Unirii este blocată. A venit la fața locului o echipă de la Intervenții STB, care cercetează cauzele incidentului.

Se pare că linia 32 este una dintre cele mai ghinioniste din Bucureşti. În 23 iunie, un alt tramvai, aflat tot în probe, a deraiat pe linia 32. Și în acel caz, circulația tramvaielor a fost deviată.

Pe linia lui 19, o şină a trecut prin podea

În urmă cu o săptămână, o bucată de șină s-a desprins sub un tramvai de pe linia 19, a perforat podeaua şi a rănit un călător. Din fericire doar atât, însă potrivit vatmanului, dacă omul s-ar fi aflat cu un scaun mai în faţă, nu avea nicio şansă.

Vatmanul le-a mărturisit poliţiştilor că doar câţiva centimetri au făcut diferenţa dintre viaţă şi moarte. Dacă omul s-ar fi aşezat pe scaunul din faţă, bucată de şină desprinsă din terasament l-ar fi lovit în plin.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`