Pițurcă se răzgândește: Mutu și Tamaș ar putea reveni la națională dacă tricolorii înving Luxemburg și Franța

Pițurcă se răzgândește: Mutu și Tamaș ar putea reveni la națională dacă tricolorii înving Luxemburg și Franța
Foto: evz.ro

Victor Pițurcă a declarat, luni, că jucătorii Adrian Mutu și Gabriel Tamaș vor putea reveni la națională, dacă elevii săi vor învinge echipele Luxemburg și Franța.

“N-am vorbit cu Adrian Mutu, dar nu poate el la telefon să mă convingă să revin asupra deciziei. Și Tamaș și Mutu ar avea o șansă să fie din nou convocați dacă România ar învinge în aceste două jocuri. Deci băieții ar trebui să joace și pentru ei în aceste două meciuri”, a declarat antrenorul echipei naționale de fotbal, citat de Mediafax.

Fotbaliștii Adrian Mutu și Gabriel Tamaș nu au jucat în meciul amical cu San Marino, pe 10 august, întrucât au fost exluși din lot după ce au băut în cantonament. Ulterior, Victor Pițurcă a anunțat că cei doi jucători nu vor mai fi convocați la echipa națională.

România se va întâlni mai întâi pe 2 septembrie cu Luxemburg, la ora 20:30, pe stadionul Josy Barthel. Pe 6 septembrie, la ora 21:30, tricolorii vor juca pe Arena Națională din București împotriva Franței, în cadrul preliminariilor Euro 2012.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare