Cristian Bodea (PNL): Votul din Parlament și atitudinea lui Vosganian, în contrasens cu atitudinea pe care Iohannis s-a angajat să o adopte ca președinte

Cristian Bodea (PNL): Votul din Parlament și atitudinea lui Vosganian, în contrasens cu atitudinea pe care Iohannis s-a angajat să o adopte ca președinte
Foto: newsar.ro

În contextul în care parlamentarii au refuzat să ridice imunitatea senatorului PNL Varujan Vosganian, liberalul Cristian Bodea atenționează că partidul va trebui să ia măsuri în această privință, „la fel cum a luat și în cazul Tudor Chiuariu”, spune acesta, potrivit PSNews.

„Faptul că unii dintre colegii PNL alături de vreo 50 de senatori PSD s-au opus cercetării penale a iritat electoratul și PNL trebuie să ia măsuri, la fel cum a luat și în cazul Tudor Chiuariu”, spune Cristian Bodea.

Bodea subliniază faptul că atât votul din Parlament cât și atitudinea lu Vosganian au fost în contrasens cu atitudinea față de politică și justiție pe care Iohannis s-a angajat să o adopte ca președinte.

“L-am făcut președinte pe Iohannis pe un trend, pe niște promisiuni, Iohannis s-a angajat apoi la o anumită atitudine față de politică și față de justiție iar votul de joi a fost pe contrasens, votul unora dintre colegii noștri, la fel și atitudinea domnului Vosganian. Așa că e normal ca partidul să ia o măsură radicală în privința dumnealui”, spune senatorul PNL.

De asemenea, Cristian Bodea a precizat că Vosganian, cel mai probabil, ar urma să meargă în partidul condus de Tăriceanu, acolo unde merg toți liberalii care nu se înțeleg cu partidul”, mai spune senatorul.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`