Traian Băsescu şi-a luat în primire biroul de la sediul PMP: Avem un parteneriat politic, am discutat despre construcția unui partid puternic (VIDEO)

Traian Băsescu şi-a luat în primire biroul de la sediul PMP: Avem un parteneriat politic, am discutat despre construcția unui partid puternic (VIDEO)

Fostul președinte Traian Băsescu a mers, miercuri, la sediul Partidului Mişcării Populare (PMP), unde şi-a luat în primire biroul care i-a fost amenajat din decembrie.

Fostul preşedinte a fost aşteptat la sediul PMP de către secretarul general al partidului, Dorel Onaca. La întâlnire a luat parte şi preşedintele PMP, Eugen Tomac.

La ieşirea din sediul PMP, Traian Băsescu a declarat că a discutat cu liderii formaţiunii despre consolidarea partidului.
„Am spus de duminică faptul că am un parteneriat politic cu PMP. Am mai discutat cu liderii PMP despre construcția unui partid mare și puternic”, a declarat Traian Băsescu.

„Am fost acolo, am deschis calculatorul, funcționează. E curat, e bine aranjat. Îmi place”, a mai spus fostul preşedinte.

Traian Băsescu a făcut, totodată, o serie de declaraţii privind cazul Elenei Udrea, despre care a susţinut că este convins că se va lupta pentru a-şi susţine dovedi nevinovăţia. (Detalii AICI)

Fostul preşedinte Traian Băsescu a participat, duminică, la Congresul PMP, desfăşurat la Palatul Parlamentului, unde a ținut un discurs în care a atins mai multe subiecte de interes public. (Detalii AICI)

Traian Băsescu, declarații la ieșirea din sediul PMP

Urmăriți B1TV.ro și pe
`