Schimb dur de replici între Valeriu Zgonea și reprezentanții PNL, pe ordonanța migrației aleșilor: ”Sunteți nervoși! Nu ați servit masa de dimineață?”(VIDEO)

Schimb dur de replici între Valeriu Zgonea și reprezentanții PNL, pe ordonanța migrației aleșilor: ”Sunteți nervoși! Nu ați servit masa de dimineață?”(VIDEO)
Foto: B1 TV

Ceartă în plenul Camerei Deputaților pe subiectul Ordonanței migrației aleșilor. Totul a pornit de la cererea liderului PNL Ludovic Orban de a introduce pe ordinea de zi legea care respinge ordonanța 55, informează B1 TV.

PNL a solicitat ca proiectul de respingere a acestei legi să fie introdus pe ordinea de zi chiar și fără raportul de la Comisia juridică. Pe de altă parte, PSD a cerut amânarea cu o săptămână a punctului de pe ordine de zi. În acest context, președintele Comsiei juridice, Bogdan Ciucă a explicat că evenimentele din ultimele zile au dat peste cap programul Comisiei juridice și din acest motiv nu a fost dat un raport final.

În cele din urmă s-a suspus votului cererea venită din partea lui Ludovic Orban și a fost respinsă.

Imediat a izbucnit un scandal pentru că Ludovic Oban voia să-și spună punctul de vedere în legătură cu această respingere. Președintele Camerei, Valeriu Zogonea i-a spus că nu a fost chemat la prezidiu să vobească, moment în care a început un schimb de replici între acesta și reprezentanții PNL. Zgonea le-a spus deputaților că probabil îi deranjează să muncească mirecuri, iar cei de la PNL i-au solicitat să-și ceară scuze și i-au spus să-și termine de băut cafeaua.

Scandalul a durat câteva zeci de minute, după care ședința a fost continuată.

Ceartă în Parlament pe subiectul ordonanței traseiștilor

Urmăriți B1TV.ro și pe
`