Raluca Turcan reacționează la declarațiile Elenei Udrea: Nu toți pot fi cumpărați pe lumea aceasta

Raluca Turcan reacționează la declarațiile Elenei Udrea: Nu toți pot fi cumpărați pe lumea aceasta
Foto: epochtimes.ro

Vicepreședintele PNL Raluca Turcan răspunde declarațiilor făcute de Elena Udrea, miercuri, potrivit cărora deputatul liberal s-ar afla pe lista celor i-au cerut bani fostei președinte PMP.

Prin intermediul unui comunicat de presă, Turcan declară că nu a luat niciun ban de la Elena Udrea sau Dorin Cocoș, afirmând că „nu toți pot fi cumpărați pe lumea aceasta”.

„Am urmărit toate comentariile pentru că mă interesează percepția oamenilor asupra acestei mizerii generalizate declanșată de Udrea. Am realizat că trebuie să fiu mult mai tranșantă:
Nu am luat niciodată un leu pentru mine sau familia mea de la Dorin Cocoș. Nu am avut niciodată finanțare în campaniile electorale de la Dorin Cocoș.
 Toată viața, de când am pășit în școală până în politică, m-am străduit să fac lucrurile corect, profesionist și cu multă carte. Dacă alții și-au construit cariera altfel, e problema lor.  Încercarea de a-i convinge pe oameni că toți politicienii sunt la fel e o prostie.

Unii au învățat și s-au pregătit, alții probabil că și-au cumpărat locurile. Nu e treaba mea, și voi continua să-mi construiesc cariera politică așa cum am făcut-o și până acum. Cu seriozitate, decență și profesionalism. 
Pur și simplu, nu toți pot fi cumpărați pe lumea aceasta”, se arată în comunicatul vicepreședintelui PNL Raluca Turcan.

Elena Udrea a declarat, miercuri, că printre oamenii care i-au cerut bani se află Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Oreste Teodorescu sau Cristian Rizea. (Detalii AICI)

Și soțul Ralucăi Turcan a reacționat față de afirmațiile Elenei Udrea, declarând că „a plecat din Administrația Prezidențială din cauza dorinței Elenei Udrea de a controla politica de comunicare a Palatului Cotroceni”. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`