Marian Oprișan și iubita lui, implicați într-un accident rutier cu mașina de serviciu a CJ Vrancea

Marian Oprișan și iubita lui, implicați  într-un accident rutier cu mașina de serviciu a CJ Vrancea
Foto: Facebook

Președintele Consiliului Județean Vrancea, social-democratul Marian Oprișan, a fost implicat într-un accident rutier în localitatea Vulcan din județul Hunedoara, potrivit Adevărul.

 ”Accidentul a avut loc pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, respectiv carosabil acoperit cu polei.

La volan se afla un tânăr de 27 de ani, care a lovit cu partea stângă faţă un parapet din beton. Marian Oprişan se afla în maşină, dar nici el, nici celelalte persoane nu au avut de suferit de pe urma accidentului. Maşina a fost preluată de o firmă de tractări pentru a fi dusă la reparaţii”, ne-a precizat Bogdan Niţu Gabriel, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, pentru sursa citată.

 Ulterior, Marian Oprişan a minimalizat incidentul spunând că „faptul că e gheaţă pe jos şi te loveşti de un parapet nu înseamnă nimic”.

 Ziarul local hunedorean Avântul Liber scrie că martorii au precizat că în maşină se afla Marian Oprişan, însoţit de ”o tânără blondă”. Ulterior, după sosirea poliţiei, în mod suspect, autoturismul nu mai avea numerele de înmatriculare, iar alte două persoane au declarat că se aflau în maşină.

 Marian Oprişan are antecedente în ceea ce priveşte incidentele în trafic, el rămânând de trei ori fără carnet până acum.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`