Cătălin Striblea: Ni s-a spus repetat că din cauza corupției pică state. Am ajuns fix acolo

Cătălin Striblea: Ni s-a spus repetat că din cauza corupției pică state. Am ajuns fix acolo

Cătălin Striblea face o analiză, într-o postare pe blogul personal, a informațiilor dezvăluite de Elena Udrea. Jurnalistul consideră că fosta șefă PMP “amestecă” adevăruri cu jumătăți de adevăruri și cu falsuri”.

“Cum ar spune judecătorul, atitudinea ei pare nesinceră, dar sunt convins că știe povestea completă. Scăparea ei ar fi să pună și dovezile pe masă. Dar nu minte atunci când spune că a fost executată în campanie. Or fi privit-o pozele pe Bica, dar decontul a fost la ea. Cineva din servicii i-a dat-o din greu, dar nu din motivele enunțate de ea.”, scrie Striblea.

Efectele mărturisirilor Elenei Udrea duc la decredibilizarea majoră a Serviciului Român de Informații.

“Instituția e găurită puternic și pierde un capital uriaș de încredere. Ni s-a spus repetat că din cauza corupției pică state. Am ajuns fix acolo.”, crede jurnalistul.

 Totodată, acesta  consideră că Maior s-a retras la timp din SRI, evitând astfel un amplu scandal: “George Maior e într-adevăr deștept. Acum vedem în altă lumina demisia lui și gesturile aparent necugetate. Omul a calculat perfect, a știut ce urmează și l-a lăsat pe Coldea la primire.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`