Cătălin Ivan, despre demiterea de la șefia PSD Sector 1: Sunt supărat, dar şi amuzat, în acelaşi timp. Sunt mai hotărât să candidez la șefia PSD decât eram înainte (VIDEO)

Cătălin Ivan, despre demiterea de la șefia PSD Sector 1: Sunt supărat, dar şi amuzat, în acelaşi timp. Sunt mai hotărât să candidez la șefia PSD decât eram înainte (VIDEO)

Cătălin Ivan a fost demis de la șefia PSD Sector 1 în urma ședinței Comitetului Executiv Național al PSD de vineri, acesta afirmând că este mai pregătit ca niciodată să candideze la șefia partidului.

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „România Acum”, difuzată de B1 TV, Cătălin Ivan s-a arătat extrem de nemulțumit de decizia luată de colegii săi.

„Nu s-au adus argumente. Sunt supărat, e evident că sunt supărat, pentru că am o responsabilitate față de cei cu care am lucrat. Dar sunt amuzant în același timp, pentru că a fost așa, nu știu, atât de copilăresc totul (..) Motivul pentru care eu sunt înlocuit de la șefia Sectorului 1 este pentru că acum un an jumătate am schimbat niște președinți de centre de vot, i-am schimbat pentru că nu performau, pe motivul acesta și-a adus aminte doamna Ecaterina Andronescu și a propus înlocuirea mea”, a declarat Cătălin Ivan.

Social-democratul este de părere că a fost demis din cauza criticilor aduse conducerii partidului, reiterându-și intenția de a candida la șefia PSD.

„Nu este vorba despre rezultate la alegeri. Pe urban, sunt 27 de organizații care ar fi trebuit dizolvate, 15 la nivel național, ma refer la organizațiile de sector sau municipiu de județ. Eu conduc un sector în care domnul Chiliman e primar de trei mandate, nu a fost vorba de rezultate. (…) Cu domnul Ponta și domnul Dragnea ne vedem la Congres. Am acum și mai mult timp liber să umblu prin țară și să vorbesc cu colegii să le spun ce nu merge bine în PSD și cum ar trebui să fie (..) Am anuntat  ca voi candida la șefia PSD, de două luni de zile, e de notorietate. M-am răzgândit în sensul că sunt și mai hotărât decât eram înainte”, a mai spus Cătălin Ivan.

În ședința Comitetului Executiv Național al PSD s-a mai decis revenirea lui Dan Șova în partid, dar și înlocuirea lui Marian Vanghelie, exclus din PSD, cu Cristian Rizea la șefia filialei Sectorului 5. (Detalii AICI)

De asemenea, Victor Ponta a anunțat că reuniunea Consiliului Național al PSD va avea loc în 20-21 martie, adăugând că partidul ar trebui să își „schimbe mentalitatea”. (Detalii AICI)

Cătălin Ivan, înlocuit de la șefia PSD Sector 1

Urmăriți B1TV.ro și pe
`