Ion Cristoiu: Ceea ce face Victor Ponta în chestiunea casei lui Traian Băsescu se numește golănie. Iohannis ar trebui "să-l tragă de urechi" pe Ponta

Ion Cristoiu: Ceea ce face Victor Ponta în chestiunea casei lui Traian Băsescu se numește golănie. Iohannis ar trebui "să-l tragă de urechi" pe Ponta

Despre scandalul casei pe care Guvernul este obligat prin lege să o pună la dispoziția fostului președinte Traian Băsescu, Ion Cristoiu, într-un articol pe blogul personal, spune că orice “om normal s-ar grăbi să rezolve în chip corect și civilizat problema casei fostului Președinte, însă Victor Ponta nu e un om normal”.

“El e un PSD-ist. Altfel spus, o abatere genetică a Naturii, ceva gen, boul care nu muge, ci scoate triluri de privighetoare. Și cînd spui PSD-ist, spui ceafă groasă, grohăitoare, chiar și cînd face jurăminte de iubire. Și cînd spui PSD-ist, spui imediat un Ciocoi plin de el ca – vorba lui Eugen Barbu – porcul plin de bășini”, scrie jurnalistul.

Cristoiu subliniază faptul că actualul președinte “ar trebui să-l tragă de urechi” pe premier în privința acestei probleme pentru că, în timpul alegerilor, Traian Băsescu a dus greul campaniei în locul lui Iohannis, dar și pentru că așa ar fi civilizat.

“Ceea ce face Victor Ponta în chestiunea casei lui Traian Băsescu se numește golănie pur și simplu. Credeți că-i va cere Președintele Klaus Iohannis Victor Ponta să pună capăt șicanării fostului președinte în chestiunea casei?”, își încheie Cristoiu articolul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`