Klaus Iohannis, despre linşajul mediatic din campania electorală: Am iertat, dar nu am uitat!

Klaus Iohannis, despre linşajul mediatic din campania electorală: Am iertat, dar nu am uitat!

Klaus Iohannis susţine că a iertat, dar nu a uitat acuzaţiile şi atacurile fără precedent în istoria noastră post Revoluţie, “încasate” în campania electorală. Atunci, a fost acuzat de trafic de copii, afaceri imobiliare, de faptul că nu e ortodox sau că nu are copii.

În interviul acordat joi seara Realităţii TV, Iohannis a fost întrebat, la final, ce părere are acum de linşajul mediatic organizat împotriva sa în campania electorală.
Calm şi sigur pe sine, preşedintele Iohannis a răspuns ferm: „Am iertat. Dar nu am uitat!”

“Era vorba, se ştie, de acuzaţii halucinante, difuzate în special de cele două televiziuni de ştiri arondate PSD – Antena 3 şi România TV”, scrie Laurenţiu Ciocăzanu pe Reporter virtual.

Ciocăzanu e convins că a fost transmis un mesaj indirect în special pentru Mihai Gâdea, şeful Antenei 3, “care a fost „vârful de lance” al atacurilor anti-Iohannis din campania electorală. Recent, CNA a amendat Antena 3 pentru acele linşaje mediatice, însă sancţiunea e departe de a speria pe cineva. Oricum, imediat după alegeri, Gâdea – din câte se pare, urmare a mesajelor primite de la familia Voiculescu -, a întors brusc armele. Au urmat un periaj continuu la actualul preşedinte şi invitaţii în studiou adresate unor lideri PNL (Ludovic Orban), care, în mod normal, dacă ţineau cont de suferinţele provocate pe TV lui Klaus Iohannis, n-ar fi trebuit să accepte prezenţa la Antena 3”, mai spune jurnalistul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`