Sorin Ovidiu Vîntu: Ponta se ține cu ghearele de funcții, iar Gorghiu este ilustrarea perfectă a gospodinei deraiate de la cratiță

Sorin Ovidiu Vîntu: Ponta se ține cu ghearele de funcții, iar Gorghiu este ilustrarea perfectă a gospodinei deraiate de la cratiță
Foto: economica.net
Sorin Ovidiu Vîntu revine cu noi atacuri la adresa clasei politice și în special la adesa liderilor de partid. Într-o postare pe blogul său, Vîntu susține că “Ponta se ține cu ghearele și dinții de funcții”, și spune despre Alina Gorghiu că reprezintă “ilustrarea perfectă a gospodinei deraiate de la cratiță”.

„Ponta se ține cu ghearele și dinții de funcții, Geoană – un fel de Tăriceanu al P.S.D.-ului – țopăie în jurul borcanului cu miere, sub presiunea dosarelor penale, Blaga se retrage, Predoiu – o mazetă înfuriată – se vede premier, Gorghiu – ilustrarea perfectă a „gospodinei deraiate de la cratiță” – uguie ca o porumbiță dulcică și ineptă tot felul de aiureli pe teme lipsite de orice relevanță, Oprea – supranumit în cercurile noastre „Gabi minte mică” – își negociază deja viitoarea trădare”, spune Vîntu.

„În timpul ăsta, totul se năruie de jur împrejurul nostru: șosele, case, familii, industrii. Nimeni nu ințelege nimic, nicio idee nu străbate creierul românesc. Unde am fost știm, unde suntem habar n-avem, unde ne ducem nu ne interesează. Haosul, furia mocnită și ura sunt realitățile majorității locuitorilor de la orașe.”, a mai spus Ovidiu Vîntu.

În acest context, el propune un proiect de Republică Prezidențială în care cetățenii să acorde toată puterea unui singur lider care să guverneze singur timp de 6 ani.

“Proiectul politic sugera să-i încredințați puterea pe o perioadă de 6 ani unui singur om. V-am dezvăluit mecanismele prin care sunteți furați, mințiți, umiliți de clasa politică și de afaceriștii la care aceasta este racordată. Soluția propusă nu anulează corupția, dar o diminuează sever și dă posibilitatea executării unui proiect economic cap-coadă”, mai spune Vîntu.
 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`