Klaus Iohannis spune că nu este reprezentat de Valeriu Stoica în procesul cu ANI

Klaus Iohannis spune că nu este reprezentat de Valeriu Stoica în procesul cu ANI
Foto: evz.ro

Președintele Klaus Iohannis spune că nu este reprezentat de Valeriu Stoica în procesul în care Agenţia Naţională de Integritate îl acuză de incompatibilitate, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

”Având în vedere unele informaţii apărute în presă şi declaraţiile făcute de domnul Valeriu Stoica cu privire la procesul dintre Agenţia Naţională de Integritate şi domnul Klaus Iohannis, aflat pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, facem precizarea că Preşedintele României nu a fost şi nu este reprezentat în acest proces de domnul Valeriu Stoica”, se arată în comunicatul citat.

Aceste precizări au fost făcute în contextul în care fostul ministru al Justiției, Valeriu Stoica, a declarat miercuri, că se așteaptă ca procesul care se judecă la ÎCCJ să fie suspendat până la încheierea mandatului de președinte al lui Klaus Iohannis.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ia în discuţie miercuri cauza în care Agenţia Naţională de Integritate îl acuză pe Klaus Iohannis de incompatibilitate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`