Ion Cristoiu: Între Iohannis și Ponta domnește o armonie de coborâre a Raiului pe Pământ

Ion Cristoiu: Între Iohannis și Ponta domnește o armonie de coborâre a Raiului pe Pământ

Ion Cristoiu critică, într-un editorial pe blogul său personal, modul în care Alina Gorghiu face politică, precizând că șefa PNL nu face altceva decât să “îl atace pe Victor Ponta de dimineață până seara”.

Totodată, Cristoiu revine cu precizări privind comparația pe care a făcut-o între Elena Udrea și Alina Gorghiu. Dacă în trecut jurnalistul a declarat că noua șefă a PNL “este pentru Klaus Iohannis un fel de Elena Udrea pentru Traian Băsescu”, acum, acesta spune că a greșit.

“Acum îmi dau seama c-am greșit. Alina Gorghiu nu e o Elena Udrea a lui Klaus Iohannis. Alina Gorghiu e numai o semi-Elena Udrea a lui Klaus Iohannis. De ce? Foarte simplu.
Alina Gorghiu îl atacă pe Victor Ponta de dimineață pînă seara. Și Elena Udrea făcea asta cu Victor Ponta. Elena Udrea o făcea însă în numele lui Traian Băsescu.”, scrie gazetarul.

Ion Cristoiu amintește în articolul său și despre relația președinte-premier, asemănând pacea care domnește între Palatul Victoria și Palatul Cotroceni cu “o armonie de coborîre a Raiului pe Pămînt”.

“Între Klaus Iohannis și Victor Ponta domnește o armonie de coborîre a Raiului pe Pămînt, cînd iepurii, în semn de frățietate creștină cu vînătorul, vor veni singuri în bătaia puștii.”, precizează jurnalistul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`