Dan Tăpălagă: Ponta se încolăcește ca o iederă pe Iohannis, îi plagiază comportamentul, în speranța că va păcăli populația

Dan Tăpălagă: Ponta se încolăcește ca o iederă pe Iohannis, îi plagiază comportamentul, în speranța că va păcăli populația
Foto: presidency.ro

Liderul PSD Victor Ponta se încolăcește ca o iederă pe noul președinte al României, îi plagiază comportamentul, îi copiază retorica și atitudinea în speranța că așa va reuși să păcălească iarăși populația și să se mențină la putere, susține jurnalistul Dan Tăpălagă, într-un editorial postat pe hotnews.ro.

„Ce a mai făcut premierul încât să merite ceva atenție din partea publicului?”, se întreabă acesta, analizând comentariul făcut de Ponta la consultările cu Iohannis de la Cotroceni.

„Felicitări pentru schimbare. E de o sută de ori mai normal ca înainte”, a exclamat liderul PSD în timp ce intra, referindu-se la decor.

„Normalitatea lui inseamna sa mearga, de exemplu, la petreceri organizate de mari cercetati penal, la evenimente intime din familiile lor cum ar fi un botez si nimeni sa nu-i atraga atentia ca, in calitate de premier, ar trebui sa manifeste mai multa retinere daca tot pretinde ca a inteles mesajul cetatenilor. Victor Ponta s-a afisat in weekend la o paranghelie cu niste penali din partid, unii la un pas de trimiterea in judecata, altii deja condamnati in prima instanta la inchisoare…In discursul liderului PSD a aparut chiar frazeologia iliesciana: „Nevoia de consens”. A lucra impreuna cu premierul pentru binele tarii este o obligatie, a fi complicele tacut al borfasilor inseamna sa-ti tradezi alegatorii”, mai scrie Dan Tăpălagă.

„În normalitatea lumii PSD, nu se scurg informatii din dosare, justitia nu trebuie sa fie o supraputere, cum tocmai a zis inclusiv noul presedinte, idei apreciate si intampinate cu speranta de puscariasi ca Relu Fenechiu. Pare cam nefiresc ca justitia sa tot ancheteze ministri, parlamentari si baroni locali. In ritmul asta, nu mai are cine sa conduca Romania in cativa ani”, continuă jurnalistul.

în opinia sa, liderul PSD se încolăcește ca o iederă, îi plagiază comportamentul, îi copiază retorica și atitudinea în speranța că așa va reuși să păcălească iarăși populația și să se mențină la putere,

Urmăriți B1TV.ro și pe
`