Elena Udrea: Cel mai probabil, nu voi mai candida la șefia PMP, la Congresul din 8 februarie (VIDEO)

Elena Udrea: Cel mai probabil, nu voi mai candida la șefia PMP, la Congresul din 8 februarie (VIDEO)
Foto: B1 TV

Președintele PMP Elena Udrea a anunțat, luni, că la următorul Congres al partidului, stabilit pe 8 februarie, „cel mai probabil nu va mai candida la șefia PMP”.

Elena Udrea a anunțat că PMP a decis să devanseze data congresului din 21 martie pentru 8 februarie.

Întrebată dacă va mai candida la șefia PMP, Udrea a răspuns: „cel mai probabil, nu voi mai candida la șefia PMP”.

Liderul PMP a mai precizat că aceste consultări ale președintelui Iohannis cu liderii partidelor sunt doar „un pretext”, pentru că aceștia s-au înțeles asupra bugetului Apărării încă din 2013.

„Nu e niciun moment istoric, acordul există din 2013. Este un pretext acela că PMP nu a ajuns în Parlament prin vot pentru partid. Domnul Iohannis îi cheamă la consultări doar pe cei care sunt de acord cu el. PMP a îndemnat vreo 500.000 de alegători să voteze împotriva domnului Ponta și în favoarea domnului Iohannis. Parlamentarii PMP pot face diferența în Parlament. Iohannis discută doar cu cei care sunt de acord cu dânsul. Cei care au alte puncte de vedere nu sunt bine veniți la consultări”, a mai spus Udrea.

Fostul președinte Traian Băsescu „este în măsură să spună” când şi cum va decide să se reimplice în politică, dar PMP îi rămâne loial, iar „biroul stă în continuare pregătit” pentru el, a continuat Elena Udrea.

„Cred că este în măsură să spună chiar dânsul când şi cum va decide să se reimplice în politică. PMP rămâne loial preşedintelui în orice context, până la capăt”, a precizat Udrea.

Elena Udrea: Cel mai probabil, nu voi mai candida la șefia PMP

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`