Gabriela Firea, atac la Alina Gorghiu: Eșuează cu discursul PDL. Ar fi mai sănătos dacă ar adopta o atitudine deschisă către dialog

Gabriela Firea, atac la Alina Gorghiu: Eșuează cu discursul PDL. Ar fi mai sănătos dacă ar adopta o atitudine deschisă către dialog

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a criticat-o, în termeni duri, pe președinta PNL, Alina Gorghiu.

Cu fiecare zi ce trece, noul PNL demonstrează tuturor că este incapabil să iasă din logica demagogiei promovată ani la rând de PDL. Deşi ar fi avut şansa să vină în faţa românilor cu un alt tip de abordare, din păcate Alina Gorghiu, preşedintele PNL, eşuează în acelaşi discurs politicianist promovat de vechiul PDL. Liberalii trebuie să înţeleagă faptul că Guvernul Victor Ponta este unul cât se poate de legitim, validat de Parlamentul României cu o majoritate covârşitoare de voturi – mai precis, cu 377 de voturi ‘pentru’ şi 134 de voturi ‘împotrivă‘”, declară Firea, într-un comunicat remis, vineri, scrie dcnews.ro.

Ea susţine că solicitările celor din noul PNL sunt „nu doar demagogice, dar denotă o crasă necunoaştere a mecanismelor democratice”.

Dacă cei din PNL sunt pregătiţi într-adevăr să preia guvernarea, atunci au la îndemână două opţiuni simple şi cât se poate de democratice: fie câştigă alegerile, fie schimbă majoritatea parlamentară din prezent. Ar fi mult mai sănătos, însă, dacă cei din PNL ar alege să renunţe la scandal şi ar adopta o atitudine deschisă către dialog şi construcţie, prin care să susţină proiectele utile pentru creşterea economică, creşterea ocupării tinerilor şi creşterea investiţiilor„, arată Firea.

Senatorul social-democrat precizează că PSD va susţine toate proiectele constructive, indiferent de cine le iniţiază.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`