Elena Udrea, despre o posibilă schimbare a guvernării: Cred că s-ar merge pe soluţia unui Guvern cu PNL şi cu PSD, un fel de Guvern USL

Elena Udrea, despre o posibilă schimbare a guvernării: Cred că s-ar merge pe soluţia unui Guvern cu PNL şi cu PSD, un fel de Guvern USL

Președintele PMP, Elena Udrea, spune că partidul va susține moțiunea de cenzură a liberalilor, împotriva guvernului Ponta, numai dacă documentul va conţine şi punctele de vedere ale Partidului Mişcarea Populară privind „proasta guvernare a PSD”, notează RFI.

Partidul Mişcarea Populară în măsura în care o moţiune de cenzură ar fi bazată pe argumentele proastei guvernări, pe care noi le avem şi le vom expune în permanenţă ca partid de Opoziţie, singurul ce a rămas, va susţine această moţiune. În măsura, deci, în care vom regăsi acolo reprezentate şi punctele noastre de vedere legate de proasta guvernare a PSD-ului„, spune Udrea.

În ceea ce privește o posibilă schimbare totală a guvernării, președintele PMP crede mai mult în soluția unui guvern PNL-PSD.

Guvernul PSD este destul de solid, are susţinere destul de solidă în Parlament. Pe de altă parte, eu nu sunt foarte sigură de susţinerea pe care ar avea-o un alt Guvern din partea domnului Iohannis. Mai degrabă, în lumina acestei relaţii bune pe care o are cu domnul Victor Ponta, cred că s-ar merge pe soluţia dată de doamna Gorghiu ieri, adică un Guvern ceva şi cu PNL şi cu PSD, un fel de Guvern USL„, notează Elena Udrea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`