Șanse mai mari de îndeplinire a dorințelor puse de Anul Nou? Alina Bădic: Trecerea dintre ani are o simbolistică la nivel energetic pe care nu trebuie s-o ratăm! Perioada e și una de vindecare, deci introspecția e necesară (VIDEO)

Șanse mai mari de îndeplinire a dorințelor puse de Anul Nou? Alina Bădic: Trecerea dintre ani are o simbolistică la nivel energetic pe care nu trebuie s-o ratăm! Perioada e și una de vindecare, deci introspecția e necesară (VIDEO)

Alina Bădic, realizatoarea emisiunii „360 de grade” difuzată pe B1 TV, a explicat, marți, că începutul de an nu trebuie să ne prindă într-o stare de letargie, ci de vigilență și introspecție. De Anul Nou, n-ar trebui doar să ne distrăm, ci și să ne analizăm pe noi și viețile noastre deoarece trecem printr-un moment de vindecare, dar și de mare forță energetică și ar fi păcat să-l irosim doar distrându-ne.

Explicațiile au venit în cadrul emisiunii „News Pass”, moderată de Laura Chiriac pe B1 TV.

Citește și: Cum ne activăm șansa și factorul de noroc în 2024. Alina Bădic, sfaturi pentru fiecare zodie (VIDEO)

De Anul Nou se produce o trecere de la un soi de energie la un alt soi de energie

Întrebată dacă sunt mai multe șanse ca o dorință pusă de Anul Nou să se îndeplinească, Alina Bădic a răspuns: „Se spune că există câteva zile în an, luna martie în care știm că există o descărcare destul de ciudată de forțe, luna noiembrie în care se produc tot felul de eliminări de energie negativă și perioada de tranzit între ani, care e precum o cuspidă în astrologie, o graniță care, evident, are o simbolistică la nivel energetic. E o trecere de la un soi de energie la un alt soi de energie. Nu e doar ceva convențional, e o forță, o energie”.

„Pe lângă faptul că toată lumea are un cumul energietic în această perioadă și fiind și o perioadă de relaxare în care sărbătorim, se creează o aură energetică în jurul nostru, dar se spune că e foarte bine în această perioadă portal – e perioadă portal întotdeaua între ani – să fii puțin mai implicat energetic, nivelul de conștiință să fie puțin mai puternic, să-ți identifici greșelile, să-ți faci un fel de bilanț, să te gândești.

E total greșit să începem anul într-o stare de letargie. Într-adevăr, e o zi de odihnă, dar nu putem să fim într-o stare de alertă, și să fim conștienți de ce urmează, și să ne distrăm. E foarte dificil, că de obicei anul îl începi odihnindu-te. De aceea spun că e un paradox la începutului anului, când ar trebui să fim cei mai vigilenți”, a continuat Alina Bădic.

Introspecția, absolut necesară la trecerea dintre ani

„E foarte bine să ne introspetăm, să înțelegem ce s-a întâmplat, de ce s-a întâmplat. E și o perioadă de vindecare acum. Nodul Nord e conjunct cu Kiron, vorbește de o intrare pe karmă, pe linia de destin.

E vorba de faptul că intrăm într-o corespondență cu sufletul foarte puternică și ar fi păcat să irosim acest moment de forță energetic doar simțindu-ne bine și atât. Poate n-ar strica și puțină introspecție”, a mai explicat Alina Bădic.

Emisiunea „360 de grade”, moderată de astrologul Alina Bădic, poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, în intervalul 15.00 – 18.00, pe B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)