Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 21 – 27 mai: Balanțele au un soi de conflict la locul de muncă. Trebuie să fie în gardă (VIDEO)

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 21 - 27 mai: Balanțele au un soi de conflict la locul de muncă. Trebuie să fie în gardă (VIDEO)

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 21 – 27 mai 2023.

Alina Bădic, horoscop pentru săptămâna 21 – 27 mai

„Aspecte de mare intensitate și săptămâna următoare. Sunt câteva elemente de mare forță, vorbim în continuare despre criza post-eclipsă, despre cuadratura Jupiter – Pluto, care e aduce în prim plan o serie de conflicte.

E momentul unei transformări majore.

Ieri am avut și o Lună Nouă foarte frumoasă. E momentul să înțelegem că această Lună Nouă, alături de prezența lui Jupiter pe primul grad în semnul Taurului, atrage atenția asupra unor începuturi de mare amploare.

Trebuie să vedem cum putem demara anumite acțiuni, activități, ce ar trebui să facem și în ce domenii. E o perioadă în care cei curajoși care au șansa deosebită de a intra pe o nouă linie de destin. Ei vor face lucrurile la o capacitate mult mai serioasă decât cei care stagnează”, a susținut Alina Bădic, în debutul emisiunii.

Berbec

Berbecii, de ceva vreme, beneficiază de prezența lui Saturn și a lui Neptun pe Casa credinței, pe Casa liniștii sufletești. Deci ei au o perioadă foarte interesantă din acest punct de vedere. Ei nu fac nimic fără să simtă ceva autentic din punct de vedere sufletesc. Înainte de a demara ceva, își pun întrebări în legătură cu direcția respectivă. Se întâmplă lucruri foarte interesante, încep să privească lucrurile de o manieră în care vor să beneficieze de anumite situații. Vor să beneficieze de tot felul de lucruri, să se întâlnească cu persoane cu care pot face proiecte. Mulți își vor dori lucruri concrete, tangibile, cu o anumită intensitate din punct de vedere al concretului. E un moment propice pentru a gestiona tot ce ține de financiar sau de lucruri care le aparțin, moșteniri, salarii, investiții. Trebuie să facă lucrurile cu multă strategie.

Taur

Trebuie să-și canalizeze energia de pe o zonă care poate avea o ușoară notă distructivă pe o zonă constructivă, să construiască ceva, să aibă curajul de a intra într-o activitate, un proiect. E ceva ce presupune un risc, dar ceva îmbietor, ce simt în sufletul lor că ar trebui să facă. Taurii sunt încurajați să riște, dar numai în situațiile în care au tragere de inimă, o chimie anume. Confruntare cu partea lor de ego. O provocare, ceva ce-i poate solicita de o manieră specială, care le pune egoul la încercare. Ideea nu e de a se supăra, ci de a se folosi constructiv de personalitatea lor pentru a face lucruri atipice. Taurii fac în această perioadă lucruri pe care nu oricine le poate face.

Gemeni

Intersecție interesantă zilele aceste cu tot felul de persoane, tot felul de situații, evenimente care au o anumită finalitate. Trebuie să vadă ce consecințe are această perioadă, să știe să gestioneze energiile care vin spre ei. Mulți Gemeni încearcă să găsească răspuns unor probleme care au tensionat în ultima vreme. Apare un mentor spiritual sau o sursă care-i ajută să se relaxeze, vin prieteni lângă ei sau apar în viața lor elemente care le vorbesc despre șansa de a se relaxa, de a se elibera.

Horoscopul pentru fiecare zodie, prezentat de Alina Bădic

Rac

Tot felul de situații de mare forță cu care se intersectează. Ele pe undeva i-au ajutat, Racii au conștientizat că duc undeva. Poate vor să inițieze un nou proiect sau poate vor să facă lucrurile de o altă manieră. O provocare din zona relațiilor, anturajului, persoanele atipice din viața lor. S-ar putea să fie prinși în proiecte atipice, dar care duc undeva. Iau o decizie care poate avea legătură cu o achiziție sau ceva ce trebuie să cumpere. Această achiziție are niște cuadraturi, deci s-ar putea să nu fie foarte convinși că trebuie să o facă, dar intuiția le spune că, totuși trebuie să acționeze. Trebuie asumate riscuri, dar unele care au o logică.

Leu

Marte pe grad anaretic vorbește despre o forță incredibilă care vine către ei, ceva nevăzut, care, însă, e obligat să se legtimieze. Luna Nouă nu a fost una obișnuită, a avut chiar o notă dramatică, așa că pentru nativii Leu e o anumită inadvertență cu ce Universul vrea de la ei. Acum lucrurile s-au detensionat, că Luna a migrat în semnul Gemenilor și nu mai e atâta tensiune, dar trebuie analizat din perspectivă karmică ce i-a tensionat. E o perioadă destul de puternică pe zona mistică, religioasă, extrasenzorială. Cel mai dur, delicat și neplăcut aspect e Marte pe casa secretelor. El vorbește despre dușmănii secrete, o agresiune secretă care vine dintr-o zonă nevăzută. Mulți Lei dau o luptă nevăzută, cu energii din astral. Dar vine și o zonă de protecție incredibilă prin Venus perfect aspectat în aceeași casă. Deci există și protectori. Sfatul pentru Lei e să se înarmeze bine cu arme spirituale, energietice pentru a fi mai puternici. Să nu lase garda jos, să nu se enerveze. Perioadă în care trebuie să intre în posesia unei averi, moșteniri, o investiție destul de mare care li se cuvine prin drept divin.

Fecioară

Marte pe grad anaretic e pe casa Vărsătorului pentru Fecioare, mult mai ușor decât pentru nativii Lei. Mulți prieteni vor lucruri de la ei. S-ar putea să existe mici răfuieli cu prietenii, dar nu ceva greu de gestionart. Provocarea de bază vine din faptul că trebuie să fie foarte atenți la detalii, că acolo sunt lucrurile importante. Mesajul principal e: nu vă lăsați înșelați de aparențe, de prima impresie. Trebuie să vadă lucrurile din spatele aparențelor, care pot fi total opuse.

Horoscopul săptămânii 21 – 27 mai, pentru fiecare zodie

Balanță

Propunere interesantă din punct de vedere financiar. S-ar putea să primească o moștenire, o sumă de bani sau ceva care să le rezolve pe undeva situația financiară de o manieră în care nu li se cer prea multe lucruri în schimb. E o recompensă din partea Universului, ceva ce li se cuvine. Tensiuni în carieră, dar și multe reglaje și rezolvări. Un soi de conflict care se cere gestionat corect la locul de muncă. Trebuie să fie puțin în gardă, să simtă lucrurile. S-ar putea să apară persoane care-i pot provoca sau s-ar putea să existe un factor de risc.

Scorpion

Se pune problema unei abordări puțin diferite într-o chestiune care-i solicită de ceva vreme, poate o schimbare de mentalitate, poate vor să înțeleagă lucrurile altfel, poate doresc să fie ajutați de persoane în care au crezut la un moment dat și acum acestea reapar în viața lor. Mulți Scorpioni vor trebui să înțeleagă care e mesajul perioadei. El nu e greu de descifrat, dar trebuie să fie atenți. Perioada li se adresează prin planetele din semn opus, asta înseamnă că, pentru ei, mesajul e de a nu face lucrurile pripit, în grabă, de a analiza și reanaliza. Decizia se ia doar după ce au analizat lucrurile foarte bine și după ce s-au consultat cu persoane cu autoritate în domeniu. Se lucrează foarte mult la nivel energetic, astral, conexiune cu tot ce e dincolo. Reanalizare a planului domestic, a locuinței, a membrilor familiei. Se vor gândi mai serios la acest context, vor prelua controlul pe anumite aspecte care au legătură cu planul familial.

Săgetător

Săgetătorii vor să facă ceva inedit din punct de vedere profesional, poate au plan să facă ceva nou, care are o abordare filosofică. Mesjaul pentru ei e să reevalueze o situație pe plan profesional. Saturn în Pești vorbește foarte serios: oricât de bine știi lecția, tot trebuie să gândești că mai sunt lucruri pe care le poți face mai bine, mai înțelept. Trebuie să fie empatici cu toate persoanele care-i solicită. De aici vine și zona de rezolvare, ”reglare de conturi” cu Universul.

Horoscopul pentru fiecare zodie în săptămâna 21 – 27 mai, prezentat de Alina Bădic

Capricorn

Trebuie să se repoziționeze într-un context astral impus de Destin într-o chestiune care ține foarte mult de o poveste financiară, o problemă financiară. Ceva le atrage atenția, le spune că trebuie să gestioneze altfel partea de finanțe și să devină poate mult mai implicați. Știu să facă lucruri bune pe o zonă care să le aducă lor și celor din jur mulțumire sufletească. E de mare forță această perioadă din punct de vedere al oferirii de sfaturi bune celor dragi sau celor care cer ajutorul. Capricornii trebuie să-și valideze talentul pe care-l au și să-l pună în slujba Binelui, să se revanșeze față de Univers făcând bine. Apare o rază de lumină într-o zonă care-i trezește la viață, le aduce energie și multă bucurie.

Vărsător

Nu prea vor mai avea timp de respiro, ci se vor ocupa de lucruri care presupun un soi de alertă psihică, vor fi într-un fel de agitație permanentă, dar vor avea și foarte multe realizări. Componenta materială se redresează favorabil. E o perioadă foarte intensă din punct de vedere al câștigurilor financiare, dar și al tumultului. Sunt implicați în multe activități, care-i obligă pe undeva să devină foarte buni, să facă lucrurile într-un mod în care nu le-au mai făcut până acum. Trebuie să se ocupe de multă lumr, vorbesc cu mulți, gestionează multe situații, se intersectează cu tot felul de evenimente. Multă efervescență. Vor fi provocați să facă lucrurile de o altfel de manieră, se gândesc să iasă puțin în evidență. Există și o anumită enervare din cauza unor persoane care-i agresează, dar îi agresează în ideea de a fi mai buni. O perioadă mai dură pentru cei cu profesii atipice. Lor li se cere să intre pe o altă direcție.

Pești

Multe idei și sugestii din partea Destinului pentru reechilibrare, pentru a face lucruri pentru sufletul lor. Se întâmplă tot felul de lucruri care le fac plăcere sufletească, apar tot felul de persoane care le sunt mentori, simt că Universul vine cu mesaje extraordinar de plăcute. Există și tensiuni, probabil zona relaționalului, a prieteniilor a fost destul de zguduită. O umbră vine către ei tot dintr-o zonă destul de intimă, legată de cei apropiați. S-ar putea să aibă un mentor spiritual care să apară sub forma unei persoane la care țin foarte mult, dar care vine și cu o anumită tulburate. Trebuie să descifreze această enigmă, să înțeleagă din ce sferă vine acest tip de agresiune și de ce.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)